träna träna träna

Precis hoppat ur duschen och är aaaaastrött! Det blev ett sent träningspass igår! Men det var skönt att röra på sig! Förutom att mitt knä började krångla mitt i allt! :/ Så jävla typiskt! Så jag kunde inte köra fullt ut! Men jag blev svettig ändå! :) hehe! Idag ska jag bara köra styrka med Christoffer! Och imorn ska jag köra ett corepass! Får se hur det går!
äh, ska klä på mig och göra mig i ordning för att åka till jobbet!
bye bye

vad blir det till middag?

Tror inte jag rest mig från soffan på hela dan! Men jag är allt för seg för att hitta på något över huvud taget! Kanske gå till affären, så man kan köpa hem ingridienser till middan! Vad vet jag inte än! Kanske något kött?! hmmm .. helstekt fläskfilé är ju alltid gott! :) och sen potatiskklyftor till det .. mumma! :p

nä, nu börjar jag bli hungrig! haha ..

bye bye


cake boss

Håller på att kolla på en av mina favoritseriet på TLC, "cake boss" För jag har alltid drömt om att öppna ett eget bageri/konditori! Men jag förstår att det är allt för mkt jobb och att det är nog kört! :/ Men baka kommer jag ju aldrig sluta med! :) Även fast det inte händer lika ofta som förr!

här är några bilder från serien

  

Så ifall ni har TLC, så kolla på detta program! Dem gör riktigt coola tårtor! :)

äntligen frisk & 2:a chansen! :)

Äntligen helg! Som jag har längtat! :) Speciellt efter att jag har haft magverk hela veckan & inte mått bra alls! :/ Men nu är man på topp igen! Fast seg som faaaaan! Men det är väll lika bra att jag vilar upp mig så mkt som möjligt! Så jag inte blir dålig igen!

Ikväll är det i alla fall 2:a chansen i schlagern! Får se om man far hem till syrran! Inte kul att se den själv! Så jag ska nog ringa henne sen och boka en platts i deras soffa! :)

nä, nu ska jag ta mig något att äta! :)

bye bye


gamla serier!

Jag börjar bli rätt trött på att ligga i sängen! :/ Men jag måste vila så mkt som möjligt! Orkar ju ej bli sjuk till helgen!

Nu har man sett alla repriser som går att se på tv! Att man inte kan sända bra program! Förutom "Oc" som går på femman! Jag som trodde jag hadtade det programmet! Det är ju skitbra! haha! Får kanske köpa boxen eller nått!Har för mig att den inte är sååå dyr!



Börjar bli liiite lätt hungrig! Så jag ska väll värma upp lite matpaj jag har i frysen! :)

sjukling! :(

Nu har det som vanligt vart länge sedan man var här inne! Men det har vart sååå mkt på jobbet och så har man vart upptagen även på helgerna! Men nu är man hemma för andra dagen pga magsjuka! :/ Har som tur är inte spytt, men den andra sian av kroppen har inte mått så bra! Sen har man haft värk i hela kroppen .. och denna illamående har varit hemsk! :( Men nu mår man lite bättre, men man måste vara noga med vad jag äter! Annars blir det väll att man får springa till toan! Inte kul alls! Men jag lär väll åka till jobbet imorn i alla fall! Lär väll inte smitta längre antar jag! Vad vet jag?!

nä, slutsnackat om sjukdommar! I helgen hjälpte jag & min kille syrran att flytta! Systser, hennes kille & deras dotter har flyttat till Åkersberga! Så det blir närmre våran mamma som även bor där! :) Jag har alltid sagt att jag nån dag vill flytta tillbaka dit! Så man får se vad som händer i framtiden! :p

nä, nu ska jag vila lite & kolla på tv! Just nu är det doctors som är på tv4+

bye byesjuk

RSS 2.0