söndagsparty

Har precis kollat klart på Söndags partyt med Fredrik & Filip! :p Alltid lika kul! Trodde att det skulle vara skit .. men är faktist ganska roligt att kolla på ! :) Nu snart så börjar secret diary off a call girl ! En riiiktigt bra serie med Billy Piper som huvudråll ! Hon splar typ "lyxhora" & får gaaanska bra betalt av sina kunder ! Kanske inget man själv skulle kunna tänka sig att jobba med .. även om det inte innehöll sex. Man skulle nog känna sig ganska smutsig ändå ! :/ Jag jobbar nog mer med ett "normalt" jobb i sp fall ! :) Nä, nu börjar det .. så nu ska jag avsluta detta ..

puss <3

spara pengar.

Har precis ätit en toast. Hade färskost som jag hade blandat med provencal, sen hade jag ost, tomat & skinka. Det blev hur gott som hellst ! (: Sen var jag mätt & belåten !

Ja, en ny vecka. Men nu vill jag bara att det ska bli fredag. För då är det lön !! Man är ju hur pank som hellst just nu ! :( Har ju lite pengar i min lilla sparbössa, men den vill jag ju ej öppna. Öppnade den för ett tag sedan, räknade pengarna & växlade in alla mynt & alla småsedlar jag hade. Dem tog så mycket platts !! För jag hade ca 500 kr i 20-lappar .. så det tog en hel del platts i bössan. Så nu känns det skönt att man kan fortsätta spara lite till ! (: Kanske blir rik en vacker dag ?!! Man vet ju aldrig ! (: Tänker i alla fall se hur mycket pengar jag tills sommaren .. kanske ut & resa med älsklingen ?! Vi har snackat om att ta en weekend .. men får se vad som händer. Bara att komma bort lite, kan lika gärna vara ner till gbg .. bara man kommer bort en stund. Så man kan andas in en annan sorts luft än den man har runt om kring en hela tiden! :/

Aja, ska hoppa ner i soffan med love & kika lite tv !! (:

puss<3

..

Nu har jag & älsklingen ätit middag & halvtittar på Söndagsparty. Har precis kollar på Wipeout ! Skitroligt program. jag skulle själv typ dö av trötthet om jag var med i det programmet. Min kondetion är inte den bästa om man säger så. Bara att gå uppför en trappa så blir man andfådd ! Haha !! Det är ganska illa. Men ska börja träna snart .. eller jag hoppas att jag håller det i alla fall ! (: Men jag mår alltid bättre om jag rör på mig. Annars känner jag mig rastlös !

Fick min jedrans mens idag. Inte så kul ! Men man får väll leva med det tyvärr. Jag misstänkte nästan att jag var gravid, för min mens var liiite försenad. Fast om jag nu skulle ha vart det .. så hade jag ändå behållt det !! :p Jag skulle aldrig klara av en till abort. Skulle kännas alldeles för jobbigt !! :/

Nä, ska väll titta lite på Söndagsparty´t nu. I fall det är något att se vill säga. Jag tyckte att det deras senaste program var riktigt skoj .. men vi får se, man kan ju ge det en chans !! (:

god natt på er sötisar <3
puss

nintendo wii

Har precis köppt ett nytt spel till Nintendo Wii. Man ska förestella en läkare & operera en massa människor. Är skitsvårt vissa ggr! Men jävligt sköj! (: Jag är igentligen inte sååå intresserat utav att spela en massa spel. Men Nintendo Wii har en massa roliga spel. Många spela som man kan spela tex när man festar. Lite mer sällsaksspelaktigt! :p Spelet heter i alla fall "New blood" & kostar 499;- Lite dyrt, men Andreas hade lite pengar på sitt bonuskort .. så vi fick det för ca 200 kr billigare! (:

Förut så var jag med & hjälpte en killkompis att hitta ett par skor. Han köppte ett par beiga gympaskor. Hittade dem för 349;- Väldigt villigt!! (: Först kollade han på ett för 700;- innan, men dem fanns inte i hans storlek. Så det är ju alltid kul att hitta kläder/skor till billigare pris! (:

Nu har man även fixat klart med all tvätt. Hade typ inga rena kläder alls. Så det var väll dax. Men det är sååå tråkigt att tvätta. Inte för att man måste göra så mycket, men att sen vika in allt i garderoben tar ju sin lilla tid. Har ju inte så stor garderob, så man måste fixa och trixa så allt ligger bra!! :S Puh!!
äh, ska väll fixa i ordning det nu!
Puss <3

han är hemma igen! (:

Nu har äntligen älskligen kommit hem! (: Han har varit i Norge från i torsdags. Så det var väldigt tråkigt utan han här hemma! :/ Men jag sov ohs söta Elina <3 i natt! Sen var det lättast för mig, eftersom jag började åtta i morse!! :S Men vi åt en massa onyttigt. Godis, chipps & drack en massa cola! :p men gött var det! hehe!!
Så ikväll blir det bara att ta det lungt & umgås med älsklingen min!! (: Sen imorn får jag sova ut riktigt mkt!! :p så det ska bli skönt.

Nä, ska kika runt på nelly. se nu. För dem har sååååå snygga skor. Me like! :p

puss

kul för deras skull

kom hem från jobbet för ca 30 minuter sedan. Det var heeeelt dött under nästan hela dan! Men ändå gick tiden ganska snabbt ändå!! (: Annars hade man ju fan dött av tristess! :/
Blev nästan arg när en arbetskamrat berättade att hon vann 10.000 kr på en trisslott i helgen. Varför kunde det inte vara jag? Hmmm .. mest som jag har vunnit är väll 500! Men då blev man ju självklart överlycklig! :p fast dem spenderade man ju under julen, eftersom jag fick lotten av Andreas mammai tidig julklapp. Man får vara glad för det lilla .. eller hur? (:

tycker det ska bli så kul att Elina & hennes kille Jonas äntligen ska flytta ihop. Dem kanske ska flytta in i en lägenhet i Svinninge utanför Åkersberga. Så det blir nära min mamma .. för hon/dem kommer ju behöva all hjälp dem kan få av mamma också. Mamma har ju som sagt uppfostrat 6 barn typ själv! Så hon kan nog allt om barn vid det här laget! (: Plus att hon har 8 barnbarn .. men dem har hon ingen kontakt med. Pga syrran som har alla barnen är lite knäpp! Lite synd att det blev som det blir .. men inget man sörjer.

nä, ska slänga mig i soffan nu med älsklingen, han håller på & kollar på "dr.House".
Puss <3

påsklunch med heeela familjen! (:

Igår så hade vi några kompisar på besök. Eller dem stannade till 3 i natt. Så man var ju rätt trött när man vaknade i morse. Men vi satt och drack lite, snackade skit & lyssnade på en massa bra musik!! :p

Men kom precis hem. Har vart på värmdö med älsklingen! Vi var hos mamma & pappa på påsklunch! Det var mkt trevligt. Även alla pojkvännen var med .. så det blev en hel del människor vid bordet. Men vi hade det mkt mysigt! Var väldigt skoj att träffa lillasyrrans pojkvän. Träffade ju bara han en kort stund för föera månader sedan .. men då hann man ju ej inspektera honom! haha! :D

1: Hanna min syster & hennes pojkvän Margus
2: Mamma & pappa ser sååå glada ut! (:
3: Jonas & min lillasyster Elina. Dem ser såååå söta ut! (:

Blev tyvärr inga bilder på min & min älskling. Men han hatar att vara med på bild. Han som är så söt .. så jag fattar inte! :p Äh, nu ska jag kolla på `herre på täppan´ . Inte sååå bra, men skönt att lägga ögonen på något!! :p

puss på er

vart tog solen vägen?



Vart tog solen vägen? Det är bara mulen & igår regnade det för fullt! :/ Jag vill ju ha sol & värme .. naken hud! röd rosiga kinder efter en dagstur ute i solen! Då känner man sig fräsch. Men ska det fortsätta så här .. så kommer ju vi förbli bleka! :( och hur ska det sluta!
Nä, nu får jag fan muntra upp mig själv! det är i alla fall skärtorsdan idag. Då kommer alla små barn gå runt utklädda till påskkärringar! :) Man kommer ju själv ihåg när man gick runt och "tiggde" godis av alla. Men man fick ihop en hel den! Sen imorn på långfredan jobbar jag bara till 17.00 .. så det är hur skönt som helst!! Men sen på lördag börjar jag vid nio till 17. Och måste ta sju-tåget hemifrån! :S JOBBIGT!! Sen på söndag så är det påskluch hemma hos mamma! Ska bli helmys. Ska bli väldigt trevligt att få träffa Elinas karl. Har ju bara träffat han en gång, men det var bara en kort stund. Sen vet jag ej om Hannas kille ska med, men det tror jag nog. Han följer med på nästan allt typ! (: Men han är ju hur trevlig som hellst ju!
Nä, nu ska jag göra mig i ordning för att åka till jobbet.

Puss<3

så vacker

sån vacker låt! (: Älskar den!


"Räknar mig lugn-Navid modiri och gudarna"
Låt oss ta det här på ett språk
som alla kan förstå
Din skalle skrämmer mig
det är något med ditt hår
Svårt att säga vad
du kanske badar för ofta
eller så är du bara typen
som ser ut som ett mirakel
i sina lockar
Jag vill förmedla det här
på ett någorlunda korrekt sätt
det är något med dina kinder
som inte riktigt är rätt
Lättast är om du jag talar om för dig
att du skrämmer mig så
kanske då kan jag må någorlunda bra
och sova en blund eller två


[Refr.]
Fyra mississippi
Jag räknar dina revben
Tre missisippi
Jag vill inte va med mer
Två missisippi
Plötsligt sitter du bredvid
En missisippi
Och jag räknar mig lugn


Låt oss ta det här på ett språjk som alla kan begripa
det är något med dina höftben som vill få mig att skrika
Hur de går hur de rör sig du måste vara satan
du syntes mindre utanför mitt synfält kan du snälla gå tillbaka
Lås in dina ögon de är för stora för sitt eget bästa
Lås in din mun tills den slutat vara så mycket läppar
Lås in dina smilgropar de är bara för mycket
Lås in ditt skratt och ditt leende och bara släng bort nyckeln


[Refr.]
Fyra mississippi
Jag räknar dina revben
Tre missisippi
Jag vill inte va med mer
Två missisippi
Plötsligt sitter du bredvid
En missisippi
Och jag räknar mig lugn


Tio missisippi nio missisippi
Lugn mitt hjärta lugn lugn
Åtta missisippi sju missisippi
Lugn mitt hjärta lugn lugn
sex missisippi fem missisippi
Lugn mitt hjärta lugn lugn
fyra missisippi tre missisippi
två missisippi en missisippi
Noll

08042009

Har precis kommit ut ur duschen och är såååå trött! Hon är ju ändå bara 07.32!! H J Ä S P !! Blir typ deprimerad bara att kika ut från fönstret. Det är helt mulet ute & ser ut att bli regn. Men då är det lika bra att man jobbar idag ändå! (: Fast synd för Andreas som inte jobbar! :|

Här är min loverboy Andreas, när han står och mixar lite skivor här hemma! Han lyssnar ju typ bara på trance och sådan musik. Men självklart kan han ju även lyssna på annat också .. men hans hobby är ju att samla på skivor med trance. Sen så åker han på någon festival i Finland .. det är festival/skogsfest i fyra dagar! Jag skulle aldrig orka lyssna på sådan musik i så många dagar .. skulle bli galen! :S Okej, någon timme eller så .. men inte mer!
nä, ska jag göra mig i ordning för att åka till jobbet om en timme!
Puss <3

pizza & kaffe! (: goa grejer ..

Blev aldrig något besök på ´Slagsta glass´. Vi gick till en pizzeria & åt en vasin jätte god pizza. Sen gick vi en tur runt vattnet, satte oss en bit bort vid en kulle. Det började blåsa, men så fort solen tittade fram så var det hur mysigt som helst! :p Sen gick vi & tog en kaffe på espresso house. Favotit kaffestället som finns! (: *haha* Fast den på centralen i sthlm gör INGA goda mocalattes! Tycker jag är synd. Det smakar bara kaffe & ingen choklad. Fast jag älskar ju kaffe, men om man beställer en med smak av choklad så vill man ju ändå att den ska smaka lite choklad! Bortkastade pengar! :/

Ja, och imorn är det dax att jobba igen. Känns som dessa 4:a dagar bara har rusat iväg. Mest för att man var sjuk i lördas, och var halft borta halva söndan! :( Men igår & idag har det vart hur mysigt som helst. Så nu ska jag och love bara ta det lungt. Kanske sätta på en film & bara mysa! :p Igentligen får jag typ ångest att behöva gå upp tidigt imorn, vill ju bara ligga kvar i sängen med love och bara ta det lungt. Gå en tur runt ån kanske .. eller äta en glass i en park! Men nä, då måste man jobba! Livet suger ibland. Men nu är det bara 9 ½ vecka kvar tills min semester. Gud vad man längtar faktist! Och love fyller år om 10 veckor. Gud vad ska mna köpa åt han? Måste ju bli något bra. Fast man får ju sin sommarersättning från jobbet då också. Så då kommer man ju ha råd att köpa kanske något dyrare år han. Han fyller ändå 25 år, det är ju en speciell ålder! (: Jag tror jag ska prata lite med hans vänner vad man ska hitta på .. kanske en överraskningsfest av något slag kanske? hehe!! Vore ju helkul ju! :p
äh, ska klura ut något tills dess .. men nu ska jag slänga mig i soffan & slöa.

P U S S  <3

Glass i stora lass! :p

Har precis hoppat ut ur duschen efter lite mys med pojken!! ;) Ni kan ju iofs tolka hur ni vill! *haha* Men snart kommer det 2 killkompisar hit. Vi ska ut & gå lite. Kanske ska gå upp till ´Slagsta glass´. Dem gör sin egen glass, och den är så jääävla U N D E R B A R . Det är gansa dyrt, men det får man ju räkna med när det är hemgjort & dem lägger upp alla glassar så snygg. Plus att det finns så många goda sorter.

(klicka på mig, så blir jag stor)

Här är några av uppläggen av glassar. Visst ser det gott ut? :p Vill bara ha NU!! Dem hade en glassbar närmare stan förut, men dem tog bort den. Inte för att jag vet varför. Så nu finns bara en kvar i Eskilstuna. Och det är en bit bort. Men det är väll värt att gå för äckta gräddglass! (: Tycker jag i alla fall.
nä, nu ska jag klä på mig .. så jag inte slipper gå runt naken när dem kommer! hehe!
Puss

våååår! (:

Håller på att tvätta lite kläder. Men passar på att skriva ett litet meddelande medans allt håller på att torkas!! (:

Det är sånt underbart väder ute just nu! Man får ju sådant lyckorus av att bara kolla ut! (: Trodde det skulle vara mulet och tråkigt hela tiden jag var ledig .. som det brukar vara på helgerna! :/ Men senare ska jag ta en fika med Elin. Ska bli mys. Då kanske vi kan sätta oss på en uteservering. När det ändå är så varmt i solen menar jag! :p
Men först så ska jag ner till skatteverket & lämna in min dekleration (Om det stavas så vet jag ej!!?) Men aja, ni fattar väll vad jag menar hoppas jag? :D

Andreas håller på att spela ´Mario Cart´ Jag själv blir så arg när jag spelar det. Dåligt förlorare kanske? Hahah! Möjligtvis! (: Sist så kastade jag kontrollen i golvet. Love blev inte så glad. En kontroll kostar ju 500 kr, så han hade ju ej blivit glad om den gick sönder :(

aja, nu ska jag hämta kläderna från tvättstugan!!
Puss

vårstädning i garderoben.

Nu är loves kompis Kimi på besök. Han står och mixar med nån skiva här hemma. Så jag satte mig vid datorn i stället. Och Love håller på & rensar ut garderoben. Han hade så mycket kläder han ej använder. Jag borde också rensa lite bland mina kläder. Man använder ju hälften av allt man har ju. Så det tar såååå mycket plats. Kanske ska lägga ut en massa på blocket. Det finns säkert många som vill köpa lite skit man har! (: Jag själv har aldrig köppt något på blocket förut. Bara lagt upp en anons förut!! Har ju även en massa skor jag inte använder heller, dem kanske man ska lägga upp. I alla fall se om nån är intresserade. Man vet ju aldrig! (: Kanske på Tradera.se
Köppte en massa där förut, men sen så använde min syrra min sida .. så jag blev typ utkastad! Jävla unge! *morr* Men får väll ta loves personnummer eller något. Kan ju alltid fråga honom. Det skadar ju ej att fråka liksom! :p

ja, ikväll blir det bara att ta det lungt. Vart så trött hela dan. Men nu mår man i alla fall lite bättre. Har typ legat på soffan hela tiden sedan jag & love kom hem från stan. Han kom hem för en stund sedan & hade köppt med sig lite mat. Det blev från Max. Bättre än inget alls tycker jag. Jag behövde verkligen något i magen. Även fast det var svårt att få ner det också, men åt i alla fall halva hamburgaren & lite pommes.

nä, nu ska jag ta och också rensa lite bland mina kläder. Ifall det behövs slängas en maaaaassa!
puss

sjukling! :/

Vaknade igår morse & mådde så jävla dåligt! Och var hemma hos Anna .. så det var mindre skoj! Okej om man hade vaknat upp i sin egen säng!! :/ Men sen skulle man åka hema vägen hem med denna illamående. Plus att dem håller på att bygga om rälsen mellan södeltälje syd och Strängnäs. Så det var buss mellan dem stationerna. Det var först asvarmt igår & jag mådde så jävla illa. Trodde jag skulle spy flera ggr. Men hade inte kunnat äta, så det var inte mycket att spy upp ändå! Sen sov jag hela dan & kvällen igår. Skulle ju träffa en kompis igår & dricka vin, men det orkade man inte!! :( Lite tråkigt, för vi har sagt i flera veckor nu att vi ska träffas .. men det har alltid kommut upp något att vi har fått fra ut på det!! :/ Men är ju ledig mån & tisdag. Så vi kanske kan träffas då. Men idag mår jag lite bättre, men man är fortfarande helt slut i kroppen & man mår fortfarande lite illa. Andreas tror att jag är gravid, men man vet ju aldrig .. det kan ju lika gärna vara influensa!

Andreas är ute & åker bil med en kompis. Men jag tänkte att jag skulle vila i stället. Kände inte för att sitta inne i en bil när man mår som man gör. Så jag ställde upp ballkongen på vid gavel .. så det ska bli svalt inne i lägenheten. Ska nog hälla upp ett stort glas cola .. om jag inte kommer må illa av det. Igår kväll fick jag typ kväljningar av det! :/ väldigt konstigt. Fast det kan ju vara kolsyran som gör det!

nä, nu ska jag lägga mig och vila lite igen tycker jag!! Puss

RSS 2.0