ut på promenad med vovven

Nu har man fått i sig lite frukost ! Det blev faktist en skål med gröt, sylt & rivet äpple ! Nu håller jag mig några timmar i alla fall ! :) Sen så tänkte jag gå en långpromenad med Haile .. kanske ska gå upp till spåret . Men denna gång måste jag ta med mig vatten till lillen ! Dist så fick vi ju vända .. för han började pipa ! :(

Har känt mig så nere på sista tiden, börjat tycka att det räcker nu . Men inget får mig att bli gladare . Vet ju varför, men vill ej ta det här på bloggen !

Solen skiner i alla fall idag, så det kan bli skönt att kanske få lite färg . Det är iofs inte sååå jävla varmt, men man får kanske lite i ansiktet i alla fall . Så jag ska nog packa ihop lite vatten till vovvsingen & dra ut !

Puss ♥


kan man ha det tråkigare?

Är jag ensam om att sitta hemma en lördag & ha det asatråkigt?! :( Jag har inte gjort ett skit idag, och det lär väll inte hända något annat heller !! Så less på att det aldrig händer något . Varför fick man inte ett intressant liv för !

Killen åkte tillbaks till festen vid sju, så man är ensam ikväll igen ! Fast han har vart så jävla disträ på sista tiden . Känns som att man bara är i vägen, eller att man gör fel hela tiden ! Då blir man ju bara fundersam !
Aja, det blir väll bättre hoppas jag ! :p

god natt på er ! ♥

tristess

Kan man ha det tråkigare ! Verkar som om det inte finns något som kan pigga upp mig ! Om ändå solen kunde titta fram lite ! :( Bläää .. kommer dö av stristess !

min söta systerson




MIn underbara systerson Theo i sin nya fina vagga ! Är han inte sötast i världen? Det var ett tag sedan man träffade han . Men snart så ska han ha ett namn-kalas .. i stället för att döpas i kyrkan ! Tycker det är mkt roligare, och så känns det lite mer personligt ! Det kommer nog bli nu i augusti eller i början av september . Efter som elina bor hemma hos mamma & pappa nu så har dem ganska mkt att göra . Pga av flytten ! :/ Så jag ser verkligen fram emot det .
Mamma & pappa skulle komma och hällsa på oss idag, men som vanligt så skjuter dem upp det . Dem ska komma nästa lördag i stället .. så vi får väll se om dem gör det eller inte ! Kan ju alltid hålla tummen !
aja, nu ska jag äta den där frukosten jag snackade om ! Hämade precis Haile hemma hos Andreas mamma .. så man han inte direkt ! :(

Puss ♥

första augusti

Har precis vaknat . Somnade inte förns vid 4 i morse . Kunde bara inte sova ! :/ Jag följde aldrig med Andreas på festen . Jag somnade nästan vid ett först . Och dem skulle åka vid 2 .. så jag pallade inte ! Men han hade i alla fall en massa kompisar där på festen, så han är ju inte direkt ensam om man säger så ! :)

Vad ska jag hitta på idag då?! Jag ska nog göra mig en stor frukost . Men först så måste jag till affären & inhandla lite grejer . För jag har typ inget här hemma ! Kanske ska jag göra en engelsk frukost . Men bacon, ägg, korv & någon god toast . Om jag äns orkar äta upp det? Men jag skulle behöva något stort att äta ! Är faktist jävligt hungrig just nu ! Vad ska ni hitta på denna dag?

RSS 2.0