thai & långhelg! (:

Har precis ätit middag med love. Det blev thai! Väääldigt starkt :S Men såååå gott! (: sved som fan om läpparna .. känner att dem börjar bli lite torra igen. Jag som försöker att inte göra mina läppar beroende av lypsyl. Blir så jobbigt då!! :/ Fast det är skönt att försvarets räcker så länge .. plus att dem är så billiga också. En liten för 16 kr är ju inget alls! :)

Det var så dött på jobbet idag. & jag som var så trött ville ju helst ha något att göra. Jag kunde ej sova igår kväll. Var inte så farligt som i fredas .. då jag somnade vid 6 på morgonen på lördan! :S Men jag somnade säkert vid 2 eller något. Undra om det kanske var fullmåne i natt .. för det var 2 på mitt jobb som också hade haft svårt att somna! man börjar ju undra!!? Inte för att jag tror på skrönor att man har svårt att somna om det är fullmåne .. eftersom det var lika dant för några dagar sedan ...

Är så glad. Jag är ledig på måndag & tisdag. Så jag kommer få en långhelg! Det behöver jag verkligen. Inte för att man jobbar lika mycket som man gjorde förr. Då jobbade jag ju även vissa helger. Men det orkar man ju inte längre. Men det är så jobbigt att pendla fram & tillbaka. Jag tar 9 tåget på morgonen och kommer hem vid 21.00!! Så man har ju 12 timmarsdagar .. plus att man går upp senast kl 8! puuuh!!

nä, nu ska jag kolla lite kläder på hm. Fick ju hem lite rabatttjeckar! :p wii!

puss

fick tillbaka på skatten! (:

Blev sååå glad att jag nästan började gråta i morse. Love sms:ade mig att jag hade fått tillbaka på skatten. Hela 12540 kr!! Att jag blev glad. Men nu ska jag bara göra ändringar .. så nu får jag ej se pengarna förns i augusti ! :( Inte såå kul, men om man väntar på något gott ...
Ska spara lite också, så att jag och love kan göra något i höst. Ta en weekend eller något. Jag vill till London, men han vill till Amsterdam. Vilket spelar ingen roll. Har hört att Amsterdam är jätte fin stad att strosa runt i. Några kompisar ska dit i vår, dem har hyrt en stuga för en vecka & betalade 4000 kr & dem är 6 pers som åker. Så det blir ju inte mycket att betala var!! (:

Ja, nu har denna måndag gått snabbt. Redan halv elva. Denna vecka kommer säkert gå lika fort som alla andra. På fredag ska jag träffa min Anna. Var ju ett tag sist. Men hon ska fira med sin kille på lördag. Dem firar 2 år på söndag, men kände att det är bäst att göra det på lördag. För på måndagen så är det skola för henne igen. Och då blir det tråkigt om dem måste gå till sängs tidigt! :/ Då är det ej kul att fira! Jag och andreas har snart vart ihop i 2 ½ år!! Tiden går så jävla fort. Känns som igår som vi träffades. Vi har vart med om mycket vi två. Och mycket mer ska vi vara med om! (: Längtar bara tills vi har barn, en framtid ihop helt enkelt. Men vi är ju fortfrande unga .. så man behöver ju ej hettsa fram!! Men vi har snackat om att köpa hus och skaffa familj. Men då måste man ju spara en massa pengar .. och jag är ju inte den bästa på att spara. Men när jag får mina skattepengar så ska jag i alla fall spara 5000 kr av dem. så att man har lite att sträva efter. Jag var så duktig på att spara innan jul, men sen så fick jag ej yperdyperhög teleräkning . så nästan allt gick åt till den! :(

aja, nu ska jag ej tjata så mycket & ska i stället fixa mig i ordning för sängen. Börjar bli rätt trött! :O <---- hjääääsp!!

nya skor

Kom precis hem med älsklingen! Vi träffade upp Kimi & hans kusin på stan. Vi gick till smak & fikade! (: Jag åt en latte & en citron & marängpaj! På toppen av latten hade dem lagt på en kula banan & chokladglass .. för jag ville ej ha grädde på min! Och det var jätte gott! :p Sen köppte jag ett par skor från adidas, som är svarta & kostade 699;- Köppte dem på The sneaker store.

(Klicka på mig så blir jag stor)

Det är ett par smalare varianter & gillar när fötterna ser smala ut i skor! (: Sen så har jag ganska smala fötter iofs. Så det är skönt, för då har man ej svårt att hitta skor! Speciellt festskor .. för dem brukar vara ganska smala på bredden!!

Nä. men nu måste jag spara dem pengar jag har kvar på kontot. Annars kommer man sitta där & vara pank som vanligt. Jag kan ju inte sluta shoppa! haha!! Men det känns så bra att komma hem med ett par nya skor, eller något nytt snyggt plagg. Då känner man sig sååå glad! :) Fast jag älskar att beställa en massa. Var inne på Nelly.se igår! Så mycket snyggt, men jag gick hålla mig att ej beställa. Fast det är bra att dem har fri frakt på sina kläder. För även fast jag beställer ofta, så hatar man ju att betala en massa frakt på kläderna. Ibland blir det ju fan 100;- extra än vad kläderna kostar!! :(

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan med love. Han sitter åh kollar på tvåan .. det är ett diskutonsprogram om katolska kyrkan. Inte kanske så intressant dock!!

fikadax (:

Jag kunde verkligen inte sova igår. Somnade vid 6 i morse .. men kunde ändå inte sova mer än tills 12! Men ändå känner jag mig utvilad. Så det är ju jätte skönt! (: Men låg och oroade mig för om jag kommer få betala tillbaka på skatten! För bara för man fick tillbaka så mkt förra året .. så behöver man ju inte få något i år! Men hoppas i alla fall att man får en slant eller två! :p



Kul att Magnus vann Let´s Dance. Jag hejade på honom .. men todde ändå att leila kulle vinna! Men blev glad när han fick priset!! (: MIn mamam är hel förbannad att han van! Men jag blev bara glad. Hade ju inte följt Let´s Dance så mkt, men det jag såg var trevligt! Morgan var nog den som var duktigast på att dansa förutom de som var i finalen!!

Snart ska jag & Andreas gå & fika. Kanske blir Espresso house! Älskar deras kaffe .. speciellt deras Mockalatte! :p Eller så går vi till et ställe som heter Smak. Dem har sådan god citron & marängpaj. Skulle kunna äta upp hela tårtan själv! Eller nja, då skulle jag nog spy rätt ut till slut! hehe .. Men god är den i alla fall! (: Jag har inte drukcigt kaffe på sååå länge. Men igår så gjorde jag mig en latte med hasselnötssmak på jobbet! Det är skönt att man har dem möjligheterna att man kan dricka hur mkt kaffe/latte man vill dricka! Är ju så dyrt att köpa kaffe/latte ute ofta! :S
Nä, nu ska jag klä på mig & göra mig i ordning!

puss <3

skofreak! :p

ÄNTLIGEN fredag! (: Har längtat tills denna dag hela veckan. I alla fall till fredag kväll när man är hemma efter jobbet .. och att man har en hel helg framför sig! Såå trött efter denna vecka. Plus att jag & syrran Hanna var ute igår. Men man överlevde .. även fast man var rejält bakis hela dan. Men nu har jag & min älskling äiti en onyttig middag som bestod av Kebabtallrik till mig & en kebakpizza till min love! Men den satt som den skulle & nu är man nästan en människa igen!! (: Nu är det bara några timmar sömn som skulle sitta fint!


(klicka på mig så blir jag stor)

Bestållde dem här söta skorna från halen.se ! Fanns ett par rosa också .. men det är inte min favotfärg på skor .. så jag tyckte att svart var bäst! (: Dem kommer hem till mig i april. Jag bara längtar tills jag får använda dem till en snygg midjehög skol, ett tajs linne när våren/sommaren kommer. (om den någonsin kommer efter detta snöoväder) halen.se har en massa snygga skor till billig pris .. men valde att bara beställa ett par denna gång. Får bli en massa mer senare när man har mer pengar. Snart så kommer ju skatten .. men man hoppas att man får tillbaka. Men jag ska ändra, pga mitt pendelkort. Så jag kommer få vänta tills augusti innan jag får pengarna! :/ Men ganska bra, för då kan jag ej shoppa bort pengarna!! (: Och då har jag mer pengar i höst! Om man vill göra något speciell då .. kanske resa bort med love! :p

Nä, nu ska jag hoppa ner i soffan med love och mysa ner mig lite! (:

puss z3

klippt mig!

Nu har man inte skrivit på heeeela veckan. Men har vart så trött & inte haft någon lust över huvud taget! :/

Men nu är man back in the track! (:
Igår var jag åh klippte mig! Blev riktigt nöjd.

(klicka på mig så blir jag stor)

Bilden kanske inte gör min fresyr rättvis. Men man ser bättre kanske i annat ljus (plus att jag ser sååå trött ut) Klipper mig hos samma tjej varje gång. Hon vet hur jag ska ha det! (: Sen nästa nånad så ska jag lägga i ljusa slingor. För det är ju ändå snart vår & då vill man ju känna sig fräsch! :p Det är ju en massa sol ute, men svinkallt. Speciellt på kvällarna! :( Jag längtar bara tills man bara behöver en liiite tjockare tröja på kvällarna & bara en liten tjol, linne eller en klänning på dan!

Sen i måndas var man hos tandläkaren. Hatar min tandläkare, fattar knappt vad människan säger. Lär dig svenska för fan! :/ Hon jobbar ändå inom sjukvården. Fick ett brev hem från dem att de har ändrat min tid till kl 15.00 i stället för en innan som var 8.05. Men jag kan ej ta någon senare tid än vid åtta. Men dem verkade ej ta in det. För jag tar tåget till sthlm vid nio varje morgon! Äh, får ringa dem idag & ändra det!

Så nu är det redan torsdag, dagarna bara springer iväg. Man blir ju nästan rädd! hehe! Nu längtar jag bara till v.25 .. för då har jag min första semestervecka! snacka om dragiskt! haha!!
nä, ska göra mig i ordning för att gå till tåget nu!

puss <3

känner sug efter att baka .. (:

Sitter här under en filt, det är sviiinkallt här hemma! Verkar som om dem har stängt av våra element igen!! Det gjorde dem i vintras! :( Inte för att jag förstår varför. Betalar ju inte el för att dem ska vara avslagna!!
Halvtittar på repris av "vad blir det för mat" & sen ska jag kolla på Leila bakar! Mitt favoritprogram! Hahah! Fick hennes bakbok av syrran när jag fyller år. Det är den med bara bakverk i! Allt ser bara så gott ut! (: Man blir bara sugen på att baka något när man blädrar igenom den!! :p
Men ska kanske försöka baka en frosen cheeskake imorn åt min älskling. Jag har sagt det jätte länge att jag ska göra en, men det blir aldrig av! Jag fick ett jätte bra recept av en kompis, hon gjorde den på nyårsafton & den var nog den godaste jag har ätit på länge!



Den här gjorde jag i alla fall för ett tag sedan. En choklad cheeskake! (: Blev jätte god! Hittade den på recept.nu
Men kanske ska bara lite bullar imorn. Det var ju också ett tag sist. Lite kanelbullar hade ju setat gptt nu! hehe .. men har ätit sååå onyttigt i helgen .. att lite grönsaker kanske skulle sitta fint, eller lite frukt.
Men ska snart laga middag. Det ska bli korvstroganoff! Min blir alltid så god. Lite ego när det gäller att laga mat! Men killen här hemma gillar den i alla fall! (:

puss <3

lasange & godis! (:

Mitt förra inlägg ville ej visas! Asskumt! Syrran & hennes kille är ute och köper godis. Så jag passade på att sätta mig här. Vi ska se på film och vara onyttiga. Vi har precis ätit lasange! Blev sådär, hade ej någon paprikakrydda .. det brukar göra smaken bättre på något sätt. Men den gick ju ner i alla fall!! (:

Nä, ska avsluta här.

puss <3


vill ha sol!!



Så här ser man ut utan smink! :/ Älsklingen ser man liiite i bakgrunden!! <3

Snart kommer syster-yster Hanna hit med hennes pojkvän Margus. Margus skulle bara duscha & fixa sig i ordning. Han är ju inte den snabbaste killen i stan! :S Så det ska bli kul att dem ska komma. Får se om det blir någon promenad, det verkar se ganska mulet & tråkigt ute. Jag som ville ha sol & värme. Det var sol vid nio när jag vaknade! Men det försvann lika snabbt som den kom! :( Men jag längtar sååå mycket till sommaren. Det är "bara" 13 veckor kvar tills min semester! haha!! Har redan fixat den. Ska ha två veckor i juni & två veckor i juli. Känns bra att dela upp den lite. Men bara det inte regnar lika mkt som förra året. v.30 & 31 som jag ska ha i år hade jag förra året .. men då regnade det VARJE jävla dag! Det klarnade upp vid femtiden varje kväll .. så man fick ingen färg på kroppen alls! Fick smörja in med min fusksol hela tiden! :/ Inte direkt samma fräscha kännsla! Aja, vi får hålla tummen för mig! (:

nä, nu ska jag klä på mig .. kan ju ej sitta naken (i alla fall halvnaken) när dem kommer.

puss<3

En hel dag med syster-yster & hennes kille!

Har precis ätit middag med älsklingen. Blev tacos! (: Så gott & så enkelt att fixa ihop. Men orkade bara en. Medans killen åt fyra!! Och sen åt han glass på det, med två stora glas cola. Han är galen! haha!! Om han kunde gå lätt upp i vikt, så skulle han vara enorm vid det här laget. Han kan äta som en gam. Själv så behöver man bara kolla på något onyttigt, så har man gått upp flera kilo .. i alla fall som det känns ibland!! :/

Imorn så ska Hann & hennes kille komma hit!! Hon har ju ej vart i E-tuna sedan hon flyttade tillbaka till sthlm igen. Sen har hon ju ej sett hur det ser ut här hemma sedan vi möblerade om. Ser så mycket större ut nu! (: Vi ska kolla på film, göra en god middag, gå på promenad .. och kanske dricka lite vin! :p Andreas fixade ner "Bedtime Stories", så den ska vi se i alla fall! Verkar rolig!



Lite bilder från förra helgen då vi var hemma hos Helen, på våran lilla schlagerkväll. Som ni ser så är Helen vääärsta linslusen & vill vara med på alla bilder! haha!! Sen är det Hanna, Elina, och Emeli (Elina är Emelis syster). Sen har vi ubersöta Lisa, och slutligen Hanna & jag!! (: Vi hade så trevligt den kvällen att man ej han ta så mycket foton. När vi var ute så hade man så trevligt att man glömde bort det!! :p

Nä, nu ska jag tvätta av mig sminket & sen ska jag vila ögonen. Ska upp ganska tidigt, måste hinna städa innan Hanna & Margus kommer!! (: Vill ju ej skömman ..

puss<3

lite besviken .

Det var en jobbig dag på jobbet. Var något hela tiden, man hann knappt tänka klart!! :/ Hann ej äta något på eftermiddagen. Men nu har jag i alla fall kommit hem, har tagit mig två smörgåsar med mackrill på & ett gals oboý! (: Var lääänge sedan man drack det sist. Men fick avsmak på det för att tag sedan, då jag drack det när jag var asbakis! :S Inte det smaraste man kunde ha gjort! haha!!

Killen sitter och tittar på "House". Inget program jag gillar. Karl är ju djävulen själv! *haha*

Började läsa den 4:e boken av twilight igår. Blir liiite besviken faktist. Trodde den skulle vara bättre än den var/är. Men det kanske blir bättre. Nu är jag bara irriterad på Bella. Men det går väll över antar jag! (:
Lisa berättade att hon hade sett filmen igår. Hon höll också på att dregla när Edward kom i rutan ! Synd att han inte är lika snygg i verklige livet. Då ser han ju ut som ett dregg! :( Men smink & bra sjus kan göra mycket tydligen. Kan man själv inte se lika bra ut hela tiden. Om man ändå hade en sminkös som fixade än varje morgon. Då hade man sluppit se ut som ett spöke om man ej orkar sminka sig själv när man vaknar! hehe ..
nä, ska göra mig i ordning för sängen. Såååå jävla trött.

puss


känns som man är fortfarande bakis! :/

så var det ännu en ny vecka .. & ännu mer nya tag!! :p

Jag är hur trött som faaaan!! Känns som man fortfarande är bakis! :S
Men vi hade det jätte trevligt i lördas hemma hos Helen. Men är så förbannad att den där jävla operabruden vann. Vet inte äns vad hon heter .. inte för att jag bryr mig! Vi alla blev så arga!! Så nu hoppas vi alla att vi slipper kvala in, så Sverige slipper skämmas!! Men över det så hade vi skittrevligt ute i alla fall. Vi gick till Oxid och tog upp hela dansgolvet. Det är ju ganska litet, så det räcker med 10 pers på dansgolvet så är det fullt! haha!! Jag, Hanna, Emeli & hennes lillasyrra gick väll rund halv två tiden. Hämtade mat på donken & åkte hem. Vi skulle ju ändå hem till mamma dagen efter.

Hemma hos mamma var det hur trevligt som vanligt! :) Vi åt spagetti & hennes supergoda köttfärssås! Det var verkligen det man behövde i magen efter man var hur bakis som hellst när man vaknade på söndas morgonen!! :)
Sen åkte jag hem till Eskilstuna med 5-tåget. Var hur skönt som helst att komma hem till sin egen lägenhet efter en hel helg. & att få träffa sin älskling igen! Jag gick å la mig redan vid tio igår kväll! Var sååå trött! :(
Men nu ska jag klä på mig & sen ska jag gå och hämta ut min sista bok av Twilight på posten! :) jippiii!!

puss

middag & sen party!!

Har precis kommit hem till Sara!!  :) Vi ska senare möta upp Lisa & Jessica. Vi ska äta middag senare i eftermiddag.

Var åh fikademed sis på morgonen. Sov hos henne i natt. Så jag skulle slippa åka fram & tillbaka till sthlm. Lite drygt!! :/ Men det var trevlig! :) Vi var uppe redan vid 9 i morse .. lite tidigt för att vara jag på helgerna. Men det var skönt att komma upp. Annars hade man bara behövt stressa hela norgonen .. och det känns lite onödigt!!
Jag åt min kanelulle som jag hade längtat efter heeeela veckan!! Haha!! Men det var hur gott som helst!! :p och så drack jag n latte med hasselnötsyrap i ! :p 

Jagska försöka att ta en massa kort ikväl, så kan jag lägga upp dem här. Alltid kul att ha ett minne från en rolig kväll!! (om den nu blir lyckad vill säga) Men vi alla på jobbet har ju spdan bra gemenskap!! :) 

nä, nu ska jag vara lite social med sara. Hon håller på att byta telefonsignal & kan inte välja.haha!!
puss <3 

jag har syndat

Har precis syndat!! åt två bitar pizza nu ikväll. Men Andreas hade lite kvar från förut, så jag tog det sista!! Men det var gott det . Så det var värt varenda tugga! Och denna helg kommer ju inte bli sååå nyttig heller. Kommer ju dricka, äta en massa snacks hemma hos Helen !! Sen ska jag & sis fika imorn efter jag slutat jobba!! :p
Så det ska bli najs. Ska sova hos henne imorn tills på lördag. Sen åker jag hem till Sara, Ska äta middag hos henne med Lisa & Jesscia. Sen åker vi hem till Helen vid sex-tiden. Eftersom schlagerna börjar vid åtta, så vill man vara där lite innan !! (: Så .. det kommer nog bli en trevlig held. Och sen ska man träffa mamma på söndag .. men det har jag redan berättat förut. Har ju inte vart i Åkersberga sedan i julas!! Blir typ tre ggr per år man är där. Men det är ju som sag inte lätt att hitta tid för att åka dit. Tar ca 2 timmar .. om inte mer att åka dit hemifrån mig!

Nä, nu ska jag tvätta bort mitt smink & sedan ska jag sova. Ska ju upp vid sex imorn bitti !! :S Inte skoj.
Men sov så gott nu alla .. <3

smothie

Onsdag
Har precis tränat klart, druckigt en smothie som älsklingen hade gjort åt mig! Sötnos!! Den inehöll: Jordgubbar, vattenmelon, basilika & fikon. Fikonsmaken gillade jag ej :( Men hade vart gott med jordgubbar, banan & apelasin.
Andreas har fått för sig att han ska vara nyttig. Göra en smothie till lunch. Men då ska man även tydligen ha i någon sorts grönska .. tex gurka. För att det ska bli som en "måltid".

Jag känner mig helt uppsväld. Ska ha mens snart! :/ Så det är väll därför. Hatar denna tid under månaden!!
Nä, nu ska jag göra mig ordning för sängen. Är helt slut & vill bara sova.


snöoväder :/

God morgon!! :) pigga & glad?!! inte jag kan jag lätt säga. Men man måste gå upp tidigt när man pendlar långt till jobbet. Drygt!! :/ Men det finns inga jobb här i stan, så det är bara att fortsätta kämpa i samma bana på mitt jobb.

Det har snöat heeela jävla natten :/ Jag som ville ha vår. Men nä .. då ska det komma ett snöoväder till. Det hade ju redan börjat smälta bort innan nästa snö kom! så typiskt. Jag vill ha sol & värme. Så att man slipper klä på sig så mycket på morgonen. Nu vill jag bara köpa upp mig på vår & sommarkläder. Men det kommer ju ta ett tag innan man kan använda dem!! Nä, det fanns inte så mycket intressant i nya h&m katalogen. Finns kanske mer i affären? (:
Sen gillar jag även gina. Dem har ganska mycket basic. Fast ibland är lite väl skrikiga färger :S
Nä, ska sminka mig så att jag ej slipper skrämma folk & sen ska jag iväg till tåget!
pöss <3


4:e boken har kommit! :)

Har precis kommit hem från jobbet! SÅÅÅÅ trött! Pallar ej att träna ikväll. Får bli imorn bitti i stället. Man måste ju vila någon gång ibland ! :) Har även precis ätit två knäckemackor (Sport) med mackrill på. Det var gött det! Men blev inte så mätt, så jag ska nog ta en till om en stund tror jag! :p Mackrill är ju så gott, det är ju så bra att det är nyttigt också! Fast det lucktar ju inte så gott dock! :/

Såg att jag har fått hem H&M katalogen för vårkläderna som har kommit. Kan ju vara intressant att se om man hittar något skoj. Jag såg att dem hade en jätte fin byxdress med korta ben i skyltfönstret. Om dem har den i katalogen, så kommer jag nog beställa den på en gång! :p Jag beställer nog kläder en till två ggr per månad. Vet knappt vad jag ska göra av kläderna .. får knappt platts redan nu ! Skulle verkligen behöva en större katalog! (: Jag & Andreas kollade på en från Ikea. Men den kostar ju också 6000. Det har inte jag råd med just nu. Sen så har Andreas inte något jobb. Han blev ju av med det innan jul pga krisen! (Jävla horkris) Fast det är sjukt, han går på a-kassa och har mer pengar än mig kvar i slutet av månaden. Jag har alltid övertraserat mitt konto en vecka innan lön ! Men så är det när jag shoppar för mycket varje månad! hehe ..

Nu har jag äntligen fått den 4:e boken med twilight! :p blev så glad när Andreas berättade att den har kommit! Ska hämta ut den imorgon bitti!! Tycker att alla ska läsa dem böckerna, man kommer bara ÄLSKA dem! Filmen är ju toppen den med! :p nu vill jag bara att andra filmen ska bli klar, så man får se den!! ifall dem har gjort den lika bra som boken är. För jag själv tycker att andra boken av serien är bäst! Sen får jag ju se hur den 4:e är förståss! (:
Nä, nu ska jag kika igenom katalogen från h&m, och sen ska jag fixa mig i ordning för sängen!!

Puss puss

känner mig stolt över mig själv

Måndagen gick fortare fram än vad jag hade trott! :) Nu är det bara 4 dar kvar tills helgen är här! haha!! Men det ska vara schlagerkväll med tjejerna från jobbet. Har ej kunnat vart med dem sista gångerna! :/ Sen ska jag hem till mamma på söndag, min lillasyster har fyllt år. Så vi ska äta middag .. eller i alla fall en tidig middag där! Var ju ett tag sist man träffade mamma. Var i januari sist. Men det blir ju så när man ej bor i sthlm längre. Iofs så träffades vi inte sååå ofta förut heller. Men man har ju ett eget liv när man ej bor hemma. Flyttade hemifrån när jag var 19 år. Ungefär 1 ½ månad efter jag tog studenten. Kändes SÅ konstigt att ej kalla mammas hem för mitt eget längre. Men man vande sig!! (som allt annat). Jag är iofs inte direkt någon schlager-fantst. Men det är alltid kul att samla ett par kompisar, dricka lite & ha det kul. Skrika och fjanta sig tillsammans!! :D Det är vi ju ganska bra på!! Det är så skönt att vi kommer så bra överens. Vet ej om det är vanligt hos dem jobb som bara har tjejer som är anställda (förutom diskaren). Men chefen vill ej anställa killar ute i restaurangen. Inte för att jag vet varför. Men vi alla skulle tycka det var skitkul om det började en kille hos oss!! :p En kille och en massa brudar. Stackars liten! *skratt*

Idag hämtade jag ut min ´cambridgekur´på påsten. Så nu har jag ätit två måltider so far. Vägde mig innan jag började träna nu på kvällen & hade gått upp ett halft kilo :( Så jag joggade långa rundan och gjorde en massa sitt-upps, armhävningar. Det ska ju kännas!! :) Så imorn kommer jag nog ha ont i kroppen. Men då vet man ju att man har tränat. Kan ju ej se ut så här längre. Något måste ju ändras. Är så stolt ändå över mig. För Andreas och sis hade köppt godis i helgen, men jag tog inte en endaste bit ! :p var ju hur sugen som hellst .. men om man tar en .. så vill man ha fleeeer!
Sen när jag kom hem från jobbet för 2 timmar sedan, så låg det en påse med "gott&blandat" på bordet. Men jag fick stå emot mitt stora sug!! Det är jobbigast på kvällen tycker jag. Under dan så jobbar man ju ändå, då hinner man inte märka av suget lika mycket!

nä, nu ska jag borta tänderna och sedan så ska jag sova.
puss

ny vecka . nya tag!!

Nu är klockan 07.19!!
Har precis tränat klart och hoppat ut ur duschen. Det var skönt att få röra på sig lite (: Men jag tränade ganska hårt innan sängdax. Nu ska jag äta frukost.

Som består av osockrad vaniljyoghurt med kiwi och jordgubbar! Sen hade jag lite frukt på sidan ! :p så gott & fräscht!! Senare idag blir det bara sopporna från cambridge! Men jag har bestämt att jag i alla fall ska äta en vanlig frukost (som man tuggar). Eftersom jag går upp så tidigt innan jag börjar jobba. Annars hinner man bli sååå hungrig innan man har lunch senare på dan! :/

Denna helg gick allt för fort tyvärr! :/ Men det var sååå trevligt att sis var på besök! Blir ju inte allt för ofta som vi kan träffas bara hon & jag! Men det ska bli andra bullar på ! haha!! Vi får ta en fika i veckan på hennes favoritfik! vet inte riktigt vad det heter, men det verkar sååå mysigt! (: Nä, nu ska jag ta och äta klart min frukost .. och sen ska jag klä på mig.
puss

Män som hatar kvinnor

Har precis prata klart med min bästis Anna! <3 Saknar henne sååå mycket!! Blir ju att man aldrig träffas. Ingen av oss har tid eller ork! Eller så är det för att vi är för lata ! haha!! Men det var säkert 2 månader sist vi träffades bara hon & jag!! Men vi har kännt vanrandra sedan 3:e klass, så vi har kännt varnadra i snart 14 år .. eller hur det nu är! Jag & huvudräkning hör inte ihop! :D Men hon skulle snart iväg på bio och se "Män som hatar kvinnor". En film jag skulle vilja se. Man har läst alla böcker med Stieg Larsson. Sååå bra! :) Man vill ju se om dem har gjort filmen lika bra som boken är. Men man har hört att den är skitbra!


Andra filmer jag vill se är:
Bläckhjärta
Bedtime stories
Bröllopsduellen
En shopaholics bekännelser
17 again
Borta bäst, hemma värst

Men det är så dyrt tycker jag att gå på bio! :| så det blir väääldigt sällan! Även fast det är hur mysigt som hellst att sitta i en biosallong, ha en kartong med popcorn & lite cola! Man känner sig så avslappnad! (: Iofs så brukar ju alltid min älskling betala när vi går på bio. Men min syrra har tjatat på mig att vi ska se någon film snart, men det bli ju aldrig av ! :(
Hon vill ju också se "Män som hatar kvinnor". Så vi får se till att kanske kolla på den på fredag eller något. Jag slutar ju vid sju, så då kan man se nio bion ! :p

måste börja hårdträna .

Både jag & sis var lata att laga någon jobbig mat! Så det blev makaroner med färdiglagad köttfärssås ! :p Det går ju ner det med ! Inte illa pinkat liksom ! (: Men efter denna helg så måste jag hårdträna .. har vart jävligt onyttig ! :| Mest för att jag blir så lätt uppsväld av allt jag äter. Jobbigt som fan ! :( Men det får man väll leva med antar jag. Ska se till att träna i alla fall en timma ikväll innan jag ska sova. Så att jag inte skiter i att träna nu när jag har kommig igång ! :) Det är ju snart vår .. så att man någon gång i livet har en strandkropp ! *skratt* Som om det någonsin kommer hända ! :D Man är ju för lat för det .. skulle kunda hända om man hade en personlig tränare, men inte annars ! och man vill ju inte lägga ut 10 000 på en tränare .. & sedan går man upp lika mycket igen efteråt ! Man får väll börja skrapa lotter eller något. Äh, där vinner man ju ändå aldrig något på :( Kanske 25;- kr eller något .. Blir arg på alla kärringar som vinner flera miljoner, sen sitter man själv här och vinner inget ! *morr*


fika med sis! :p


Jag & sis var precis och fikade! Var på espressohouse! (: Jag drack en mockalatte & hon en varmchoklad! var så gott så! :p har typ blivit beroende av deras latte. Sååå goda! Nästan så att man ska skaffa ett medlemskort, så får man billigare kaffe ! *haha* Fast det kanske är lite kärringvarning på det hela ! :D
Så nu är vi hemma efter en blöt tur i regnet :/ kanske ska kolla om det finns någon rolig film att skaffa ner på datorn. Så att man ej har det allt för tråkigt. Men annars får man se vad som händer på tv:n .. om det finns något intressant att lägga ögonen på! (:

Här sitter vi dem sköna fotöljerna på espressohouse! :p man vill nästan ta med dem hem .. tihii! :)

sommar kom till mig ! :)


Jag & mina söta sis på en fest i somras hos en kompis i Väddö ! Det var tider det ! (: Nu för tiden så festar man ju fan aldrig. Man har blivit värsta kärringen ! haha ! :p nä, men eftersom man pendlar varje dag från E-tuna till sthlm så blir man trött utav bara det ! Sen på helgerna så vill man bara ta det lungt. Men i sommar så ska jag fan festa gärner ! Det känns lättare på något sätt då!! Man känner sig piggare när det är som & värme ! LÄÄÄNGTAR till sommaren ! vill ha den här nu. Men det är många månader tills dess tyvärr ! :|
Jag längtar tills alla uteserveringar är öppna, så kan man sätta sig där i värmen, titta på folk och bara må bra ! (:

Kort på min nya frissa ..




Klippte mig lite kortare i nacken än på det förra kortet! Blev mycket nöjd! Men det jobbiga med kortare hår är .. att det bli fett snabbare ! så konstigt! :/ & irriterande .. Använder mer shampoo nu än när jag hade långt hår! Jag som trodde det skulle vara tvärtom ! *haha* Fast älskar mitt shampoo från `Wella`. Luktar så gott och man känner så fräsch när man har duschat ! :p





Här är ett fotto på mina glasnsiga leggins. Man ser inte så bra, men dem sitter skitbra & dem var hur bekväma som hellst ! (: Ska nog köpa ett par till, fast ett par vita tror jag ! (: Dem var också riktigt snygga. Kostar ju bara 99 kr! Så det är hur billigt som hellst ! :p Fast just nu börjar man bli rätt pank, så man kanske ska vara rädd om pengarna man har. Man har ju lätt för sig att shoppa upp dem annars ! ler!

gått ner 2 kilo .. so far! :)

Har precis kommit från stan med sis. Vi var & fikade på espressohouse! VÄRLDENS godaste Mockalatte! :) Sen köppte jag två leggins, ett par som var svarta glansiga ! Me like! *big smile*
Sis köppte en jätte söt klänning som var rosa & svart ! Fanns ingen i min storlek som var väldigt synd ! :(

Snart ska vi gå ut på en långpromenad. Ska bli skönt att få lite luft. Med tanke på att jag har börjat träna ganska mkt nu. Har gått ner ca 2 kilo. Så det har ju börjat gå åt rätt riktning. Imorn ska jag hämta ut min "Cambridgekur" på posten ! :)
Tränar ju på vår Weefit varje dag i ca 1 timme åt gången ! Väldigt roligt! Billigare än att köpa ett gymkort som man ändå aldrig använder. Fast har tänkt på att börja simma på mornarna, ska bara kolla upp hur mycket det kostar. Alltid skönt att röra sig innan man ska till jobbet! Man känner sig så mycket piggare! (: Plus att man rör hela kroppen när man simmar, och man använder flera muskler som man oftast ej använder annars.

Nä, ska klä på mig nu & sticka ut med sis.

Twilight

 

Nu har man fått i sig mat ! Och snart ska man kolla på Twilight. Har sett den en gång innan, men skulle kunna se den 100 ggr om ! Min snygga vampyr! :p Har läst alla böcker, förutom den 4:e. Men den borde komma hem nästa vecka. Hade bokat den innan den kom till Sverige. Så det ska bli intressant. Alla på jobbet har jag fått åh läsa alla böcker, så dem längtar säkert lika mkt som jag !

Lilla jag (:


mitt första inlägg.

Mitt första inlägg på min lilla blogg. Har aldrig bloggat förut, så det var väll dax :)
Alla vänner har en blogg, så man kände sig väll lite utanför .. haha!

Igår kom min lillasyrra hema till mig ! Så det är mys! (: Hon ska stanna tills måndag. Igår åt vi kinamat, och snart ska vi laga fläskfilé i ugn med egengjord potatissallad ! mums! Blir väll att slänga sig i soffan ikväll, sätta på en bra film och bara ta det lugnt nu när det äääntligen är helg efter denna långa vecka.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0