Lugn & skön lördag

Nu har jag & älsklingen ätit frukost, duschat båda två! Vi vaknade vid halv tio .. men vi låg och drog oss i en timme! Det var så skönt så! Men det är ju ändå helg, så vi har ju ej bråttom till något! Så snart ska vi dra ner till centrum, koll lite i affärer! Grisen ska köpa vitaminer, han är ju inte den bästa på att äta grönsaker & frukt! Så jag ska tvinga han att ta vitaminer i stället! hehe! Man måste vara hård! ;)

Sen ska jag träffa min syster-yster Hanna vid halv tre inne i stan! Sen far vi hem till en kompis för att se alla solsidan avsnitten! Äta något gott .. och senare ska vi antagligen gå ut! :) Men måste hitta något att ha på mig! :/ Kanske en skjtklänning?!

Denna köppte jag på Ginatricot .. fast en blå! bara 199;- Det tycker jag är ett bra pris! :) kanske något likande tills ikväll?!

Nä, nu ska vi dra ner tlll centrum! bye bye


Äntligen helg! :)

Äääääntligen helg! :) sitter i soffan med min älskling & har det trevligt! Han dricker ett glas vin & jag ett glas oboý! hehe! Jag var inte alls sugen på att dricka! Får ta det imorn istället! Då ska vi ha våran "solsidan"-maraton! Kommer bli hur mysigt som helst! Ska möta upp min syrra vid två-halv tre! Hon ska försöka hitta ett par skor! Jag skulle behöva hitta något att ha på mig! Har fan inga kläder känns det som! :/ Även fast man knappt får platts med det man har! haha!Men alltid kul med något nytt! :)

Nu ska jag kramas lite med min grist :p


stackars mina fötter! Semester?

Sitter i soffan med värkande fötter! :/ Har bara vart ledig två dagar & det kändes inte nog! Skulle behöva en veckas ledighet! Men nu är det bara en jobbdag kvar och sen är det helg! Och på lördag så blir det "Solsidan"-maraton hemma hos en kompis! :) Så det ser jag fram emot! Sen blir det kanske utgång ..

I natt så kommer äntligen min älskling hem ! :) Som jag har längtat! Känns som en evighet sedan man sågs sist! Men det är skönt att man inte börjar förens ett imorn .. så hinner man umgås lite innan man ska till jobbet! :) Mys! Kommer krama sönder honom Min lilla gris! :)

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Idol! bye bye!


skämmer ut sig

Har precis kollat på Idol & den nya serien "Välkommen åter" Snacka om vilket skitprogram! Inget jag direkt kommer följa! Men jag har även bakat lite bullar som jag ska frysa (om det får platts vill säga) Men nu börjar dreggprogrammet "Kungarna av Tylösand". Att man bara orkar skämma ut sig så där på tv! Men dem kommer ju bara bli ett par b-kändisar .. det blir väll dem alla som är med i dockusåpor i Sverige!

Nä, men nu ska jag avrunda & kolla på tv.


Seg dag

Igår var man hemma hos mamma & hade våran "Tisdagsklubb" Tyvärr kan man ju ej vara med på alla .. eftersom jag jobbar i vanliga fall! Men tog ledigt! :) Det var jag, mamma, systrarna Hanna & Emma, samt Hannas dotter och lilla Theo! Vi gick alla till Mc donald och åt lunch! Dem hade sthlm största lekrum! :) Man blev helt till sig .. man ville nästan själv slänga sig på lekplattsen som hade byggt upp! :)

Är hemmq idag igen .. men syrran Emma har sovit över. Så nu sitter vi båda i soffan & glor på tv! Det är superfint väder & vi ska väll snart dra ut! Måste ju få lite luft. Känns så instängt! :/

Igår åkte min älskling <3 Ska vara borta med jobbet i två nätter! Men han kommer hem imorn natt .. så man får se honom fredag morgon igen! :) Längtar!!

Nä, ska väll klä på mig lite & sen dra ner till byn ! :)



Här är några dina bilder på mina underbara systerbarn! <3 Även ett på mamma & min systersotters son! Så underbart söt!! :)


Nu är jag tillbaka! :)

Dax att uppdatera denna blogg kanske! :) nu har det åter igen gått ett halvår! INTE BRA!! Men ska försöka att inte göra sååå stora uppehåll!!

Sitter hemma denna sköna lugna söndag! Älsklingen är & jobbar i Södertälje! Saknar honom redan, även fast han har bara vart borta i ca 3 timmar! & han kommer inte vara hemma förens nio ikväll! :( Men jag klarar mig ju alltid !! Sitter & kollar på reprisen på Idol & ska väll snart göra mig iordning lite mat! Får se vad man kan hitta på!



Jag & älsklingen i Halmsta i vintras! :)

Denna sötnos är min sambo & vi har väll bott tillsammans permanent i ca en månad! Men jag har "bott" hos honom sedan vi träffades i februari! Denna kille kan jag verkligen se en framtid tillsammans med! Vi har alltid roligt tillsammans, har samma humor (nästan)! Kan prata om allt! Han är verkligen mitt allt!



RSS 2.0