lite nervös .

Är lite nervös inför imorn .. då Andreas ska spela ! Vet inte varför?! Kanske för att han själv är riktigt scenrädd .. så det kanske smittar av sig på mig, vad vet jag?! Men det kommer gå så jävla bra ! Jag stöttar han till 100 % !! Sen får man hoppas att detta väder inte håller i sig, att solen tittar fram . Annars blir man lite arg & ledsen ! För man vill ju ej stå å frysa häcken av sig . Vi kommer ju ändå vara utomhus ! :/ Nä, nu ska jag hoppa i säng !

Pöss ♥

stå på tå




Bilden är hämtad här !

kan kanppt bärja mig

Har precis ätit middag . Det blev oxpytt, rödbetor, stekt ägg & ett glas mjölk ! Så nu är man mätt & belåten ! :)

Var nere på affären & köppte mig en massa onyttigt . Har blivit en hel del denna vecka ! :/ Men har man semester, så har man ! :) köppte glass, ostbågar, coola & en massa godis . Som tur är så är man inte ensam om att äta allt detta ! hehe ! Annars hade jag nog exploderat eller något ! :S Men gott ska det bli . Så jag tror jag ska sätta på det senaste avsnittet av "Being human" & bara gotta mig ! :p
Såg i alla fall det senaste avsnittet av "True blood" igår .. shit vad spännande slut det var ! Nu vill man ju bara se nästa ! Men man får tyvärr vänta tills på måndag när nästa kommer ut . Kan knappt bärja mig ! :)

300709

Nu har man fått sig en dusch och känner sig som människa igen ! Det är så kvavt ute & ännu varmare här hemma ! :/ Hatar denna kvava värme ! Får väll sätta på vår fläkt här hemma, men jag vill ju inte bli sjukare .. pga vinddraget ! Aja, man får väll svettas lite .. man dör väll inte av det ! :)

Jag tror jag ska klä på mig & sen gå ner å köpa mig en glass till mig & min älskling ♥

Puss

ännu en nya dag

God morgon alla sötisar ! ♥
Nu har man vart vaken sedan 9 & är så jävla uttråkad ! Plus att vädret inte ser ut att bli den bästa ! :( Så det blir väll att vara inne typ hela dagen ! Sätta på någon bra film kanske? :) Vad ska ni hitta på idag då?


ge mig ett rum att stänga in mig i

Har fått i mig två smörgåsar med mitt favoritpålägg "lördagskorv" . Något finskt märkte ! Så jävla gott ! Och drack även ett glas oboý ! mumma det ! :) Sen har man inte gjort så mkt dem senaste timmarna . Gick ut med hunden på en långpromenad .. men gick inte såå långt som jag ville, för jag hade glömt att ta med vatten till min lilla vovve . Så han var rätt törstig ! Stackars liten ! Men ska väll ta en långtur senare .. och då ska jag ta med mig en vattenflaska i alla fall .

Det har inte vart en tyst sekund här hemma på hela dan . Andreas håller fortfarande på att mixa musik, och man kan ju inte direkt stänga in sig i något annat rum .. man bor ju i en etta ! :/ Men det kommer ju bara hålla på tills fredag eftermiddag ändå . Sen åker vi på natten där !!

Puss


modekungen.se



Såg detta par skor i http://niccanh.blogg.se/  . Och jag blev bara så förälskad i dem ! Så jävla snygga ! Dem skulle passa till ett par jeansleggins & en lite längre vit tischa ! Man skulle vara så jävla snygg ! Eller bara en klänning, solbrända ben ! :)

Rainy days



Nu dem senaste dagarna har det var en riktig mörk & regning period ! Även fast det verkar ha klarnat upp sig lite ! Denna outfit skulle jag inte tacka nej till i alla fall ! Jag bara älskar dem svarta gummistövlarna ! Skulle passa så bra till regnkappan ovan ! :) Jag har precis inhandlat mig ett par gummistövlar ! Det blev ett par i färgen ljusrosa ! Som är min favoritfärg ! :) Och då kanske man känner sig lite gladare när det är regnigt väder ute ! Är gummistövlar något för dig?


någon som vill hjälpa mig?

Är det någon som kan hjälpa mig att sätta in en ikon för bloglovin åt mig? Jag försökte gå efter förklaringen, men det verkar som om jag är helt dum i huvudet ! :( Hittar iinte vart man ska sätta in själva koden för den ikonen jag vill ha ! Så, om det finns någon söt & underbar tje/kille där ute som vill hjälpa mig .. så vore jag oerhört tacksam !! :)
 Puss

rullar snart fram

En kompis till Andreas kom precis förbi ! Han ska ge Andreas lite tips om hur man mixar bättre .. typ ! Andreas är skitstressad tills vi ska åka på fredag . Men kan ju förstå .. han har ju ej hunnit mixa något på snart en vecka . Eftersom hans mormor dog & allt ! Då kanske man inte direkt har lust till något sådant ! :(

Håller även på att äta lite godis ! Andreas köppte typ hela affären igår . Bilar, zoogodis, marabou chokladkaka, kinapuffar, djungenvrål ! Så idag fortsätter jag ! :) Kommer typ spy snart känner jag .. men jag är tyvärr en sådan person som kan må illa & sen så fortsätter jag äta när illamåendet har gått ner ! hehe ! Sen har vi proppat i oss en massa glass ! Snacka om att man kommer rulla fram snart känns det som .. :p
Äh, det bjuder jag på ! :)

Puss<3


Eco-chic



Jag har sett i flera bloggar om detta te som ska vara ekologiskt ! Jag som själv är en te-missbrukare blev lite nyfiken ! :) Den ska bara kosta 12;- Men jag kan inte minnas att jag sett denna te-sort i affären än ! Hmm .. Har du denna te-sort hemma & vad tycker du om den?


drycker med procent i !

Sitter & smuttar på en cider ! :) "Gravendal Päroncider" Jag kan få cravings på päroncider ibland ! Specielt Gravendals ! :) Det lär ju bli en hel del när vi åker till festen i helgen .. fast jag ska nog inte dricka sååå mkt, för man har hållt sig borta från alkoholen ett bra tag ! Man var ute & drack stup i kvarten, träffade nya killar & bara slösade en massa pengar ! :/ Sen träffade jag Andreas, han är inte världens lugnaste .. men han är ändå en människa som också har slutat att dricka mkt .. så då fick man backup från varandra ! :) Så det känns verkligen skönt .
Vad dricker du helst i alkoholväg? vin, cider, drinkar, shots?





280709



Här är lite min stil av kläder . Jag älskar leggins med någon lång tischa eller klänning, jeans med en snygg tischa med tryck på ! Jag går oftast bara i platta skor, förutom om jag ska ut & sätta klackarna i taket ! :)



Detta par skor hittade jag idag ! :) Men tyvärr köppte jag dem aldrig . Men dem finns kanske kvar imorn eller nästa vecka ! Vad tycker du om skorna?


ljusrosa ! :)



Har precis kommit hem från en stund nere på stan ! Och jag köppte detta uberfina nagellack ! Ljusrosa (märket är Clinique & är köppt på Åhlens), som är min favoritfärg ! :) Har redan lagt på ett lager på naglarna & det känns helfräscht ! :p mina naglar borde iofs filas & fixas lite . Måste boka en tid för det ! Men får se om man har råd ! :S Man måste hålla i sina pengar nu när man är ledig tyvärr . För annars så slösar man allt på saker till sig själv . Inte för att det är något fel på det !

Nä, nu ska jag hitta på något gott att äta ! Puss <3

tillbaka till sitt gamla jag !

Nu har man inte orkat skriva på flera dagar ! Men har inte haft lust eller ork ! Men nu är man tillbaka till sitt ganla jag igen ! :) Så, vad händer en dag som denna då?! Själv så har man inte gjort ett piss på morgonen . Vaknade vid tio & gick ut med hunden . Sen har man bara ätit frukost .. ja .. sen har man väll bara setat framför tv:n & datorn !

Andreas ska ner & hämta sitt pass ! Han har fått erbjudande om att spela i Ryssland . Snacka om coolt ! Om man ändå fick sådanna erbjudanden .. fast man spelar ju inte skivor, så det är nog inte så konstigt ! :) Hoppas han får ta med någon, då kanske jag kan följa med ! :p kan ju alltid hålla tummen !


Min söta lillasyster (elinasnartmamma.blogg.se) som var här i helgen ! Linnet & den supersnygga boleron köppte hon här ! :) Vill också ha den . Den kostar bara 149;- hm ! Linnet tror jag bara kostade 98;- Min syster har fått sting på att shoppa just nu verkar det som ! :) Fast hon förtjänar lite nya kläder . När hon gick med Theo i magen så sket hon att köpa nytt . Kan förstå att inget sitter bekvämt när man har en stor mage, plus att hon gick upp lite i vikt också . Hon mådde ju inte så bra under graviditeten, så hon åt ganska mkt skräpmat . Men nu verkar hon bli bättre på att äta nyttigare ! Fast det borde väll jag också bli !! :)

Nä, nu ska jag ut & ta en cigg tror jag ! Puss <3

god natt .

Idag åkte syster-yster hem ! :( Lite tråkigt, men hon måste ju hem till sin lilla son ju ! :p Men resan hade i alla fall gått bra . Mamma & pappa hämtade henne i Gustavsberg .. så hon slapp sitta på bussen som tar nästan en timmes resväg ! :/ Iofs så tar det en timme att åka tåget till sthlm härifrån . Jag själv tycker mer om att åka buss än tåg ! :)
Aja, jag och syrran hade det jätte mysigt i helgen . Tråkigt att det gick så fort ! Men tiden brukar gå fort om man har roligt !! :) Får kanske se till att träffas nån dag nästa vecka också .. för det är min sista vecka på semester ! :*( Och sen är det tillbaks till verkligheten igen . V I L L   I I I N T E !!!! Då är det bara ett åt kvar tils nästa semester ! hehe ..

Småkollar på en film på 3:an . Tror den heter "huset vid sjön" Men Sandra Bullock ! Verkar vara litesmåkonstig . Känns lite förvirrande ! Men kollade samtidigt som jag spelade Nintendo Ds ! Har nu låst upp alla banor på 50-klassen, men 100 är så jävla svår ! Måste komma etta på dem banor som finns innan jag kan låsa upp ! Kommer ju fan bara 3:a hela tiden ! Blir ju frustrerad ! *haha* snacka om att man inte har något liv ! :D tsss !
Nä, ska nog borsta tänderna och vila mina ögon lite .. kommer nog somna ganska tidigt ikväll ! :) Kan vara skönt det med . Puss på er .


ett besök ner på byn !

Har precis kommit in från ett besök nere i byn ! :) Jag och syrran passade på att fika lite på Espresso house . Fick sitta på uteserveringen, för vi hade ju Haile med oss . Men det var lika bra det, för det är jätte varmt ute .. fast mest kvavt ! :S Inte skoj ! Sen köppte jag ett halsband till vovven mot dem äckliga krypen som biter sig fast i honom . Jag & Andreas fick plocka en igår kväll .. får rysningar när jag bara tänker på det ! :|  

Vad ska man hitta på idag då? eller i eftermiddag rättare sagt . Blir väll att vika all tvätt man tvättade igår ! :( Jag brukar vara så duktig på att skjuta upp sånt . Men det är ju såååå tråkigt ! :/ 


Nån som vill vika detta åt mig?!! ;) 
Nä, det är väll bara att sätta igång .. 
se ya !  

...

God morgon mina söt nosar !!  :) Sovit gott? Jag sov någorlunda . Förutom en hund som inte kan ligga still nästan en sekund .. eller går runt i lägenheten ! Aja, nu är man uppe i alla fall & ingen annan har vaknat ät . Så det är ganska tyst här hemma !  Det skulle iofs vara ganska skönt att få sova, men det är kanske inte det bästa .. för då kommer jag nog inte komma upp sen ! :p


Senare i eftermiddag så ska jag laga mosacka ! vet aldrig hur det stavas !! Jag lagade det sist syrran & hennes pojkvän var här . Och det blev supergott . Dagen efter var den nästan godare t.o.m ! :) Sen är det typ samma sak som lasange, bara att man har potatis i stället för pastaplattor ! & att det går snabbt att göra !
nä, ska hoppa in i duschen nu & sen ska jag iväg till affären !
Puss <3

marabou

Nu har man fått i sig ett antal cider ! Man känner sig lite berusad, men inte så farligt ! :) Vi kände efter ett tag att ingen av oss var igentligen sååå sugen på att dricka . Så vi la av & blev datanördar igen ! haha ! Fyllde upp en liten skål med ostbågar och sitter här & gluffsar ! :p sen har vi en stoooor marabou chokladkaka i kylen ! Hur gillar du din choklad igentligen . Kall efter att den legat i kylen, eller i rumsteperatur? Jag vill ha min kall, för då kan man suga på den så att chokladen smällter . Plus att det känns som om chokladen räcker längre ! :) Och det är ju det bästa ! hehe ...
Har ni smakat denna nya smak med jordgubb? Det har inte jag, men jag har hört att den inte ska vara sååå god som man tror . Nä, jag vet inte .. jag själv tycker inte om frukt i choklad . Nötter går, men inget annat !




Dessa är nog mina favoriter när det gäller marabou chokladkakaor ! Orginalet är nog alltid bäst i alla stunder ! Det är så himla gott att smälta chokladen & doppa jordgubbar eller annan frukt som passar ! Me like ! :)
nä, nu ska jag avsluta här & umgås med syrran & min underbara pojkvän ! :D

Leila Lindholm

Jag är så sugen på att baka något ! Jag bara älskar Leila Lindholms recept ! Jag kollar alltid på hennes program när det går . Jag fick hennes bok "A piece of cake" av syrran & jag bara älskar den !



Det finns ett antal smarriga recept på alla bakverk man kan tänka sig ! Hon är verkligen inspirerad av amerikanska bakverk, och det är det jag älskar ! Cupcakes, massor av pajer & cheescake ! :) Jag ska köpa hennes andra kokböcker senare, för det är alltid kul att testa allt hon har gjort ! :p Man blir ju bara sugen på att baka bara man ser henne i rutan ! Hon gör allt så perfekt & allt ser bara så aptitligt ut . Så ser ju aldrig mina bakverk när jag är klar .. undrar varför?! hmm .. Fast när jag var liten så ville jag bli konditor, och jag har även tänkt att spara pengar . Så jag kan köpa mig ett litet ställe & baka mina egna bakverk . Men det gäller ju även att man har kundkontakter innan ! Kanske ska testa & baka något & sälja här från hemmet ! Det funkar ju för tjejen som han bakpassion.blogg.se !! Hon är så himla duktig på att baka, om man ändå hade det tålamodet att göra allt så vackert, och att även ha sådan fantasi att hitta på nya saker hela tiden ! Jag beundrar henne stort ! :)



Några vackra bilder från Leilas hemsida ! :)
Någon mer som tycker om Leilas bakprogram?

mario kart

Nu har jag & syrran vart nere på djuraffären . Fick köpa ett större ben, för dem lite mindre vi brukar köpa var slut ! Men det betyder att vi inte behöver köpa något nytt ben på ett bra tag ! :) yeeeej ! :p


Sen så var vi även på systemet . Köppte som sagt en absolute pear & en massa cider ! Sen måste vi bara köpa groggvirke, för det orkade vi inte med . Hade ju även en hund att släpa på & en massa kassar ! Sen så måste jag bara komma ihåg att köpa fästinghalsband åt vovven . Har hittat ca 100 fästingar denna sommar .. eller ja .. fem i alla fall ! Så jävla äckligt ! :( Jag har haft sådan tur, har aldrig haft en fästing i hela mitt liv . Skulle känna mig så smutsig ifall jag fick en !! Ett jävla kryp som biter sig fast och suger blod ! Jävla parasiter ! U S C H !!!
Nä, slut på det ..

Min älskling har bytt in ett spel åt mig till min nintendo ds ! :) Jag ville ha Mario kart ! Vi fick bara betala mellanskillnaden ! Så nu kan jag spela som en galning ! Andreas köper ju alla sina spel på Game, så han får ju även bonus varje gång han köper något . Blir ju lite bonus i slutändan . Eftersom spelen är så jävla dyra ! Mario kart kostar hela 449;- :S Speciellt dem till Ds .. tycker det är så typiskt ! Men det är kul som faaaan !  Sen måste jag bara skaffa ett minneskort & så att jag kan gå ut på internet . Men det får bli till ett annat tillfälle ! Vi sålde vårat Nintendo Wii innan vi skaffade Haile . Visst, man ångrar sig lite .. men får se om man köper ett nytt . Hade ju även Wii fit . Och det gav bra träning ! Gick ner en massa i vikt pga det . Men vi ville tjäna ihop lite pengar + att vi köppte nytt bord & stolar i stället ! Så man blev ju nöjd i slutändan ändå ! :)


Nä, nu ska jag slänga mig i soffan & bara slööööa !
Puss ♥


jag älskar dig !

 Jag vill bara skirka ut hur mkt jag älskar Andreas ! Hur kär jag är i honom ! Han är mitt allt .. vad skulle jag göra utan honom?! Det kan jag nog inte äns tänka ut själv ! Jag skulle nog gå under ifall han skulle lämna mig, eller i fall det skulle hända honom något ! Men den dagen, den sorgen ! :/
Han får mig att må bra, även fast han kan ha sitt tjuriga humör på morgonen, att han har världens dåligaste tålamod, att han kan bli arg på smågrejer ! Men vem blir inte det? Jag har tyvärr det dåligaste morgonhumöret som finns, därför är jag mest tyst på morgonen .. annars lär väll vi två slå ihjäl varandra ! hehe ! :) Jag älskar att se när han ler, för han har nog det vackraste leéndet som finns . Jag älskar att höra han skratta, när han rör mig så vibrerar hela min kropp ! Om jag hamnade på en öde ö, så skulle det räcka med att Andreas är hos mig ! För då skulle jag orka överleva ! då skulle jag kämpa för att hålla mig vid liv !

J A G   Ä L S K A R   D I G   A N D R E A S !!

tuffa men söta armband

Nu har man ätit frukost & håller på att tvätta kläder för fullt ! Puh ! Så jag kan passa på att ta det lite lungt tills jag ska ner till tvättstugan igen ! :) Sen ska vi ner till djurafäre med Haile, ska köpa lite ben åt honom ! Då blir han nog glad . För han har ju bara en lite stump kvar av sitt sista ! Stackars liten ..


Jag var inne på cocoo.se och såg en massa söta armband jag skulle vilja ha !

(klicka så blir jag stor)

Här är några som jag tyckte var supersöta ! :) Speciellt den rosa ! :p Dem kostar 245;- & känns både söta, men även väldigt tuffa ! Skulle nog passa bra till både ett par jenas & en tisha, som en söt klänning ! Så, dem passar både till vardags som till fest ! :)



240709 .. 08:42

Har precis vart ute med vovven på en liten promenad . Snacka om att man är trött ! ZZzzzz !! Men ska snart till affären, måste sköpa sköljmedel för man ska tvätta vid tio ! viiill iiiinte ! Men måste ju . Har jätte mkt orena handdukar .. snart har vi inga rena kvar ! :| Sen ska jag vara snäll och tvätta lite kläder åt syrran också ! Är jag inte världens snällaste syster?


Sen ikväll tänkte jag & syrran passa på att dricka lite . Det var ju ett tag sedan, så man kommer nog rätt snabbt in i dimman ! :D hehe .. vi ska nog köpa en flaska "absolute pear" , det är ju så gott att bara blanda med sprite eller fruktsoda ! :) sen har jag fortfarande den där rosevinet i kylen som man ska dricka upp . Andreas hjälper mig nog ! hehe ! Han tyckte den var god, för vi drack upp den ena flaskan i början av veckan !

Nä, ska väll dricka upp mitt te (nk-blandning) . Det te:t måste ni köpa när ni är på nk ! Speciellt roobius (stavas?) "blåbär yohgurt" Den är såååå god, smakar som godis ! :)
Nä, nu får ni alla sötnosar där ute ha det så bra nu .. även fast det regnar ! :*(
se ya !

230709

Nu efter lite tänkande, så ska jag vänta tills Andreas verkligen vill prata ut om allt med mig ! För det blir ju som sagt inte bättre utav att jag ska sparka ut det ur han ! Då kan det bli hat inblandat ! Och det vill vi ju inte ! :S
Så jag ska bara vara som vanlige, prata med han som om inget har hänt . Med tiden så öppnar han sig kanske?!



Syrran ~ ♥ och jag har setat och kollat på "Independence day" . En jävla skitfilm, men det fanns inget annat att kolla på . Så både syrran & jag tröttnade efter en stund . Så vi båda sitter vid varsin dator ! haha ! x) Jävla datanördar ! x) Fast Andreas gav mig "I taket lyser stjärnorna" Så den kanske vi ska se på imorn . Har aldrig sett den . Men har hört att den ska vara väääldigt sorglig ! Så det kanske är skönt att få gråta ut lite ! Det enda jag vet om filmen är: Tonårstjejen Jennas mamma får cancer ! usch, kommer säkert rinna en massa tårar ! :*(



Har någon sett denna film? vad tyckte du om den?! :)


är jag egoistisk?

Är det fel av mig, om jag tycker det är jobbigt att Andreas inte vill prata om sin mormors död?! För jag tycker det är skitjobbigt . Jag har alltid vart en person som måste (oftast) prata ut om det har hänt något stort . För jag kan inte hålla tankarna/känslorna allt för länge inom mig . Annars spricker jag & bara går runt och gråter . Jag önskar bara att han kan komma till mig, prata ut om allt . Men jag vill ju inte vara den där jobbiga flickvännen som tjatar . För då kommer det ju bara bli värre med tiden ! Och jag vill inte ha ett sådant förhållande . Han kom hem för en stund sedan, men han gick nästan direkt till sin bror . Så det känns som om han kommer prata med honom hellre än mig . Är jag verkligen egoistisk som tänker så här?! För det känns som det, men kan ju ej hjälpa att jag känner på detta vis ! Det är så frustrerande, men kan som sagt inte hjälpa det ! :(

now she´s here ! :)

Nu har Elina kommit (äntlige) Eller ja, hon kom iofs vid fyra-tiden !! :) Så nu har vi vart på affären & köppt chipps, ostbågar & coca-cola ! Mums ! Kanske sätta på en film, om man nu har någon på datorn vill säga ! Fast snart ska vi titta på "Unga mödrar" Ett väldigt bra program, tycker speciellt min lillesyrra . Men jag missar alltid det .

se ya

Jimmy Choo





Nu till hösten så ska Jimmy Choo designa sina skor & väskor för hm ! Det är i alla fall en designer man vill köa för ! :) Man kommer nog hitta massor av godingar att ta med sig hem ! Så man kommer få förbereda sig för ett antal hundra galna tjejer som kommer slita & dra i en ! haha ! :p Denna gång kommer det säkert finnas tjejer som kommer sova utanför .. för att komma in först av alla ! För det är ju inte alla ggr man har råd med en äckta Jimmy Choo väska eller ett par skor ! Då får man lägga ut ett antal tusenlappar !
Nä, nu ska jag drömma mig bort i sko&väskhimelen .


vilken ska jag klicka fram?


Har hittat denna goding på nelly.se ! Och vet inte vilken färg jag ska klicka hem ! Tycker både svart & brun är snyggt . Men oftast vill man alltid vara på den säkra sidan & ta den svarta . Men nu vet jag inte alls ! gaaaah !! Jobbigt läge . För nu har nelly.se massor av rea-varor ! Så man vill hellst beställa en massa . Men det har man ju inte pengar till ! Men jag kan ju alltid drömma mig fram ! :) Vilken ska jag t?!

får man aldrig vara glad?

Ännu än tråkig dag på semester ! :( Ser ut att bli regn desutom ! Att man inte får vara glad en sekund !
Det enda man är glad över är att min syster-yster Elina kommer till mig idag ! wiii ! :D Hon kommer runt tre-tiden ! Hon ska bara lämna Theo hos mormor/mamma först . Så hon får lite semester hon också ! hehe ..

Jag är så jävla sugen på magnum med jordgubbsglass & vit choklad-överdrag ! Får nog gå ner till kiosken och köpa en . Måste ändå köpa mjöjk & ett paket juise ! :)

se ya

ska barn verkligen äta detta till frukost?

Känner mig lite smått uttråkad ! :( Men det finns ingen att leka med . Antingen är folk bortresta, eller så jobbar dem till sent ikväll ! Men så är det alltid när jag inte har något att göra överhuvudtaget ! Men får väll överleva tills Andreas kommer hem . Då ska vi äta middag ! Det blir stekt kött med pommes & bea ! Gött det ! :) Orkar aldrig ställa mig å laga värsta måltiden när man är ledig . Så då får det bli något enkelt .. men tyvärr blir det oftast åt det feta hållet ! :S Aja, man får i alla fall säga att man har blivit bättre på att inte äta söta saker såå ofta längre ! (En liten aplåd åt mig) Fast nästa vecka ska jag faktist bli liiite nyttigare . I alla fall försöka att äta nyttigare frukost . Nu på sista tiden så har man slängt i sig en skål med flingor .. och dem vet ju alla hur proppad med socker dem är !! Fast vi har i alla fall inte flingorna som dem i Usa har ! USCH säger jag bara ! Så söta, fulla med färgämnen & ser inte så aptitliga ut !


Så här ser flingorna ut i Usa ! Plus att det bara är socker i dem . Smakar nästan sötare än godis ! :S Fattar inte att föräldrarna vill proppa i sina ungar med detta?!

nä, nu kommer karln min !
se ya .

lunchdax

Håller på att laga mat .. men passar på att skriva ett litet meddelande här ! :) Det blir spagetti & bacon . Låter skitäckligt . Men åt det alltid på fyllan när man var hungrig ! Plus lite ketchup (stavas?) Men orkar inte laga värsta måltiden när Andreas ändå inte är hemma . Blir inte samma sak då ! :(
Aja, nu har spagettin kokat färdigt !

se ya .

220709

Jag har typ sovit bort hela dan känns det som ! Vaknade vid elva tiden och var fortfarande trött ! Men det är nog mest pga min hosta & min snoriga näsa ! Hoppas jag ! :) Så nu har man vart ute med vovven på en promenad i parken ! Är jätte fint väder, men inte så roligt att gå någonastanns att sola när man är ensam ! :( För Andreas har åkt till sin moromr nu på morgonen igen . Och jag vet inte när han kommer hem ! Så jag får väll sitta vid datorn & inte göra ett skit . Skulle fan behöva en bärbar ! Får se hur mkt pengar man får i lön .. för då går jag direkt ner & skaffar ett abonemang på en data ! Den där rosa datorn som min syrra har ! Såååå fin ! :p

Jag drömde värsta läskiga drömmen i natt ! Vi var i ett varuhus, men det fanns även en avdelning som på skansens akvarium ! Det gick krokodiler & ormar ringlade runt helt lösa ! Det var småkryp överallt . Jag har spdan fobi för äckliga djur & småkryp ! Kändes inte som om man skulle vakna upp .. som om drömmen skulle fortsätta i all evighet ! :S Nä, jag har drömt många läksiga & konstiga drömmar på sista tiden . Undra vad det beror på?! hmm ..

nä, ska hälla upp en kanna med iskallt vatten så jag får i mig lite vätska . Har vart väääldigt dålig på att dricka vatten nu när jag har vart ledig ! Inte bra !
Se ya !


nyduschad och True blood



Nu sitter man här nyduschad och lucktar fräscht igen ! :) Använder alltid "Palmolive" & jag bara älskar deras duschcrémer ! Plus att dem är väldigt billiga . Tror jag har hittat dem för högst 21 kronor ! Och att dem finns att köpa nästan överallt . Så det är inte svårt att hitta ! :p Till håret använder jag alltid "Sunsilk" (den gröna flaskan) Det gör mitt hår alldeles mjukt ! Jag har ett ganska bra hår, så jag kan nästan använda alla sorters shampoon .. förutom Schwarzkops shampoo . Det gör mitt hår fett jätte snabbt, och jag behöver inte duscha mitt hår så ofta i vanliga fall ! Tråkigt, för många jag känner använder deras produkter & gillar dem ! Så jag får hålla mig till min älskade "Sunsilk" så länge ! Inte mig något emot iofs !

Har även kollat på ett nytt avsnitt av "True blood" Spännande slut ! Så jag kan knappt bärga mig tills nästa avsnitt kommer ! Men får vänta en hel j*ävla vecka tills dess ! Orättvist ! :( Men väntar man på något gott ..
Sen imorn ska jag nog ha maraton av serien Being human ! Såg ett avsnitt i söndas & tyckte det veckade intressant . Jag älskar ju filmer/serier/tv-program som är lite övernaturliga ! Inte sånt med ufon eller startrek . Men vampyrer, varulvar & häxor ! Det är nog därför jag älskar "Twilight" & "True blood" Tycker även om att läsa mkt fantasy-böcker ! Om gamla trollarlar/kungar . Avgudar böckerna om Isfolket . Har dock bara läst 5 stycken, och det ska finnas över 50 böcker . Får se om jag kommer köpa dem snart ! Nä, nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med min älskling ! ;)


vin någon?

Jag känner mig sugen på ett glas vin ! Har en flaska rosévin i kylen, men det är ju inte lika trevligt att sitta själv ! :( Eller att röra ihop en drink . Samma sak där .. sitta själv att dricka kan kännas lite skumt ! smygalkis !! fniss ..
Jag har iofs börjar dricka allt sällan när jag flyttade till Eskilstuna . Men det känns som om man har slösat så jävla mkt pengar på alkohol & fester när man bodde i sthlm . Men man bodde ju ett stenkast från alla klubbar & barer när man bodde där . Då var det så lätt att bara ta ett glas efter jobbet, men nu går mitt sista tåg vid elva . Annars måste man hitta någon att sova hos hela tiden . Blir versta grejen utav det ! Planera sin utgång hatar jag . Att göra saker på impuls blir oftast alltid lyckat ! :)

Nä, nu ska ut med min lillhitler till hund ! han håller på att bita i tvättpåsen .. så man måste hålla ögona på han hela tiden ! :(

17.31

Har precis ätit det sista av blåbärspajen som jag bakade igår ! :) Den var lika god idag som igår .. om inte godare ! Fick i alla fall bra betyg av Andreas kompis Jerry som fick smaka en bit han också ! Så då blev man glad . Fast alla Andreas kompisar tjatar på att jag ska baka något hela tiden . Jag tycker inte så mkt om att äta det jag bakar . Blir mest trött på smaken medans jag bakar det jag nu gör ! Om det inte är paj förståss .. då kan jag äta hur mkt som hellst . Jag är en sucker för pajer, tårtor & lussebullar till julen ! :)
Fick iofs en kännsla igår att jag längtar till julbakningen . Älskar alla luckter & smaker . Speciellt när man bakar knäck, lussebullar & gör allt julgodis . Då osar det en massa luckter som man bara älskar ! Fast det är iofs ett bra tag tills dess .. så jag får nog vänta lite mera !

Andreas fick åka tillbaka till hans mormor . Dem tror att hon kommer dö idag ! Så alla släktingar skulle åka till sjukhemmet där hon bor på ! Fast vissa av hans släktingar är så gävla giriga och pengakåta . Man blir nästan arg på dem . Hoppas att hon har skrivit ett bra testamente, så att dem inte får ett öre ! Andreas bryr sig inte ett dugg om pengarna . Han skulle hellre vilja ha hennes te-service om det skulle vara så . Nä, det är tråkigt när någon dör som är en nära . Men hon är ju ändå över 80 år . Så hon har levt ett långt & ett bra liv . Hon var tom inte äns rädd för döden . Hon visste att det skulle hända en dag eller senare ändå . Så skulle jag också vilja tänka, men om jag ska vara ärlig så är jag nog lite rädd för att dö . För man vet ju inte på vilket sätt man kommer göra det på ! Alla önskar väll att somna in . Ingen vill väll dö i en olycka eller bli mördad ! Men tänk om .. det kan ju hända en ! Usch .. nä, nu får jag sluta skriva om hemska saker ! Ska slänga mig i soffan, hälla upp en skål med ostbågar & bara slöa .

ligger på dödsbädden

Nu har min älskling kommit hem från sin mormor . Han var så trött så han gick å la sig på direken ! Min söta lilla plutt . Läkaren tror att hans mormor kommer dö inom denna vecka . Dem var & kollade till henne hela tiden . Hon rörde sig inte ur fläcken, men hon andas som hon ska . Men hennes kropp är inte så stark längre ! Så vi får se vad som händer inom dessa dagar !

14.16



Jag bara älskar alla mönstrade & färgglada klänningar som finns ute i affärena just nu !
Spciellt denna klänning som just nu finns på Indiska för 249;- 
Halsbandet hittar du på chique för 199;-
Glasögonen hittar du på Hm för 79.50;-
Färgglada armband hittar du hos Bados och kostar bara 60;-
Dem snygga skorna som jag lätt skulle vilja ha i min skosamling hittar hos acne och kostar 2495;-

Fast det jag nog älskar mest att shoppa är nog väskor ! väksor .. väskor .. kan man få för många av dem?! Lika dant är det med skor ! Ibland kan man gå förbi en skoaffär och skorna bara skriker på en ! Jag har så lätt att bli kär i kläder och mår alltid bättre utav att få ta hem ett bar snygga klackar ! Men jag har nog mest munchis när det gäller väskor . Killen här hemma börjar bli galen . Han tycker vi ska köpa en garderob som jag enbart kan lägga mina väskor i !! Haha ! Äh, han får leva med det ! Eller hur?! Han borde veta hur vi tjejer är ! :p

nä, nu ska jag nog nätshoppa lite tror jag ! :)

210709

Nu har man vart en duktig städtant ! :D Har städat hela köket, duschrummet & plockat undan i vardagsrummet ! Det såg ut som om någon hade släppt en bomb ! :S Inte det fräschaste . Men var lite uttråkad, så man fick sig ett ryck . Snabbt gick det också ! :P När jag väl sätter igång så kan jag ej sluta . Men nu får jag ta resten imorn, eller senare när Andreas kommer hem ! Damsuga orkade jag inte ta tag i . Vovven blir väll hysterisk och kommer skälla hela tiden tills jag har slutat . Och det pallar jag inte med just nu ! :/

Jag känner mig så sugen på att köpa skor ! Jag har kollat in din skos skor . För det är den budgeten man har för till fället ! Det suger att vara fattig just nu . Men efter man kommit från semestern så rullar pengarna in lite mer ! :) Så då kan man andas ut !! Hatar att inte kunna köpa mig allt det jag vill ha . Att inte behöva räkna sina pengar .. för jag älskar impulsköp . Jag mår alltid bra utav att hitta något som skiker mitt namn ! :) *ler stooort*

Nä, nu ska ner och boka tvättid . Ser bara högen med tvätt som bara blir störreS T Ö R R E !

H&M home

Jag fick hem H&M katalogen idag ! :) Tycker inte att dem ändrar så mkt på sina kläder från vår - höst ! Men deras home avdelning blir bara bättre & bättre ! Har aldrig köppt något från deras home avdelning, men man har ju alltid tittat lite ! :p



Älskar deras färger på deras kuddfodral ! Finns för allas smaker ! Jag är inte rädd för att sätta färg här hemma, även fast man önskar att var mer modig på den fronten ! Just nu är det mkt brunt . Men min karl verkar tycka om jordfärger . Men när jag får pengar så ska jag köpa hem lite nya saker till hemmet ! När min skatt kommer vill säga ! Att köpa nya gardiner i någon stark färg som tex röd kan göra så mkt ! Eller att köpa lite plädar till soffan i snygga & starka färger kan göra ditt vardagsrum till ett helt nytt rum ! :) Sen är H&M billigt, så man kan köpa fler saker för pengarna ! :)

sjukling .

Nu har Andreas åkt till sin moromor ! Han var ledsen hela morgonen . Något man kan förstå ! :(

Det verkar som om jag har blivit sjuk ! Något jag verkligen höll tummen på att jag ej skulle bli . Men man kan ju inte få allt man vill tyvärr ! Andreas var sjuk när han kom hem från Finland .. så jag trodde inte jag skulle blir smittad . Men bacillerna var väll långsamma för att slå ut på mig antar jag . För det är ändå 2 veckor sedan han kom hem ! Typiskt !! :/ Jag bara hostar och låter som en jävla kråka ibland ! Rösten spricker som om jag är en kille som håller på att komma in i målbrottet ! Inte så charmerande direkt ! haha ! Men man ska ju inte alltid ha turen vid sin sida ! :p

Aja, jag får hoppas att det blir bättre tills på torsdag då Elina & Hanna kommer ! Men jag brukar inte vara sjuk så länge som tur är . Hoppas i alla fall att hostan försvinner tills dess . Lite snor skadar ju ingen ! hehe !

Nä, nu ska jag väll få i mig något att äta tror jag ! PUSS <3

dö av tristess

Andreas har gått till en kompis och jag sitter här vid min dator H E L T uttråkad !! :( Har iofs precis fått ner det nya avsnittet av "True blood" Men känner inte för att kolla på film själv ! Även fast jag avgudar den serien oerhört mkt . Så är det alltid trevligt med lite sällskap ! :) Men Andreas borde vara hemma snart tycker man ju . Han har ju redan vart borta i snart 2 timmar . Hatar att vara själv, framför allt att sova själv . Jag sover inte alls bra av att vara själv här hemma .. även fast jag har hund så sover jag dåligt . Jag brukar annars sova väldigt djupt !
Blä säger jag till det !!

Imorn ska Andreas till sin mormor . Läkaren tror att hon snart kommer att dö . Hon är väldigt gammal, och det enda hon gör är att bara sova . Hon äter knappt något . Jag tror att hon går på dropp nu ! Hon har vart nära att dö flera ggr, men nu tror dem att det är dax . Väldigt tråkigt för min älskling & hans mamma ! Andreas bodde ofta hemma hos sin mormor när han var lite pga att hans mamma jobbade väldigt mkt ! Hon var ensamstående och fick lov att ta flera jobb !

Nä, nu ska jag inte prata så mkt sorger här inte . Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv . Och dö av tristess ! :*(

Blåbärspaj .

Har precis bakat en blåbärspaj ! Var ute på en långpromenad uppe i spåret & där fanns det en massa blåbär som man kunde plocka ! :) Så jag & lillesyrran ska upp dit på onsdag eller torsdag när hon kommer . Så kan vi baka mera pajer eller en massa muffins med blåbär i ! :p Eller så kan man plocka en massa och frysa in . Det gjorde vi alltid när vi var små . Plockade som dårar ! :) hehe ! Så snart blir det blåbärspaj med vaniljsås och kanske en bra film ! :) det låter som en lyckad kväll !


...


Nu har man fåt i sig lite mat i alla fall ! Vi åt spagetti med köttfärssås . Hade lite köttfärssås i frysen som jag bara värmde upp . Bättre än inget ! Andreas bror Tony kom också på besök så han fick också lite mat i magen ! :)
Snart ska vi gå ut på en långpromenad med Haile . Det behöver vi nog alla ! I alla fall jag känner jag . Få röra på sig lite !!

se ya .

Christian Bale



Christian Bale tar verkligen sina roller på allvar . När han spelade rollen i "The Machinist"  2004 så gick han ner hela 29 kilo . Sen spelade han rollen som Batman i "Batman Begins" . Då fick han lägga på sig 49 kilo på bara ett halvår . Nu ska han spela en ex-boxare som blir beroende av kokain . Jag tycker att Balen är en bra skådespelare och tycker att han gör sin roller bra ! Jag såg "Termenator" igår, tyckte att filmen var sådär .. men han gjorde sin roll bra . Första filmen jag såg med Bale var nog "Amerikan psyko", boken var nog värre än filmen . För i boken beskriver dem så mkt bättre & mkt värre .. plus äckligare hur han mördar tjejer . Jag kommer nog själv se hans nya film när den kommer ut !

alla dessa jobbiga tankar .

Vet inte riktigt vad det är . Men jag har kännt mig så låg på sista tiden ! Och vet inte äns varför ! :/ Spelar ingen roll vad man gör så blir det inte bättre ! Känns som om gråten är nära hela tiden, men orkar inte sitta & förklara varför man gråter ! Man vill ju inte göra det till en stor grej, så man håller det hellre inom sig ! Även fast jag vet att det är det sämsta man kan göra, för då byggs det bara på ännu mera känslor . Sen spricker allt ! Jag har vart med om det ett antal ggr, och man orkar ju inte så mkt flera ! Kanske ska ta med vovven på en långpromenad ut i skogen .. då kanske man kan tänka lite klarare ! Eller att rensa huvudet på tankar i stället .

200709



Min lilla älskling hemma hos Andreas farmor . Var så svårt att ta kort på han .. han skulle hela tiden bita på sitt ben . Så han kollade ner hela tiden ! Men till slut så ! :) Just nu ligger han och sover vid ytterdörren . Verkar som om han har vart vaken typ hela natten .. så han sover mest hela morgonen ! Ganska skönt, för då får man en lugn stund på mornarna ! Inte för att jag älskar min lilla krabat, men han ska vara runt äns fötter hela tiden .. vart man än går så ska han vara där .


(klicka så blir jag stor)

Jag & lilla Theo för ungefär en månad sedan . Han har redan växt något sedan dess . Han är nog världens sötaste bäbis ! :) Och det säger jag inte bara för att han är min syrras unge . Han är nästan en kopia av syrran (mamman) när hon var bäbis . Är nästan läskigt . När man är med syrran & hennes bebbe så blir man sååå sugen på att skaffa barn . Men Andreas är ju ej det .. så jag kan ju inte direkt tvinga honom till något tills han är det ! :*( Och snart ska jag bli moster igen . I december så får min syster Hanna en bäbis & även min kompis Kim ska få tillskott ! Man är verkligen glad för deras skull ! :p Både Hanna & Kim kommer nog bli två väldigt bra mammor !!

Nä, ska äta lite frukost tror jag !
se ya !

180709

Äntligen har man semester ! Fast dem här 3 veckorna som man har jobbat från förra semestern gick väääldigt fort ! Fast ett tag trodde jag att tiden aldrig skulle gå långsammare ! :/
Ska bara ta det lungt, sova ut .. gå långproemader med Haile ! Försöka att komma ut i spåret imorn .. om det inte regnar förståss . Men tydligen ska hela nästa vecka bestå utav regn & åter regn ! Men det är ju bara för att jag är ledig .. varför skulle det annars regna?! HATA !!

I veckan så ska båda Hanna & Elina sova hos mig .. men inte samtidigt som tur är ! hehe ! Blir ju lite fullt då . Har ju inte så många sovplattser ! så det kommer nog vara trevligt .
aja, ska ut med vovven !

se ya .

...

Nu har man inte skrivit något här på flera dagar ! Men har inte haft tid, eller så har jag vart oerhört trött på kvällarna efter man kommit hem från jobbet !

Idag har det vart en lång dag känns det som . Gick hem till Andreas farmor . Senare kom våran uppfödare dit, hon hade haft med sig en hund som var från hennes förra kull . Hon hade fått tillbaka den från någon tjej som tydligen inte kunde ta hand om den ! Tjejen som hade jaft den hade inte gett hunden den första 12 veckors vaccenation, hade haft ett strypkoppel .. så håret runt halsen var typ borta, inte rengjort örona på hår & inte kollat tänderna på den ! Sen var den väldigt osäker . Så Anki som uppföraren heter vette fan vad tjejen hade gjort med hunden ! Men hon ska kämpa för att hunden ska må bra igen . Hon ska senare hitta någon som ska vara halvfoder åt han ! :)
Sen så gick vi till lilla udden nära oss, där mötte vi upp Rippe och en annan kille jag inte kommer i´håg namnet på ! Men vi satt där bara kanske i en halvtimme ! Sen gick vi hem och lagade middag ! Det blev kött, pommes & bea ! Sen så åt vi ´ben & Jerry' till efterrätt ! :p det var gött det .

Nu har Andreas gått upp till sin bror & kommer väll hem i natt eller så . Men jag ska ändå gå och lägga mig snart . Är så trött, och ska jobba imorn ! :(

se ya .

ryssar på besök

Nu har man nästa precis kommit hem från jobbet ! Så skönt att bara få sätta på sig ett par mjukisbyxor & en stor tischa ! :) Då känner man sig som hemma igen .
Har vart så jevla trött hela dan, har bara längtat till min underbart sköna soffa ! :p hehe ..

Nu sitter jag iofs bara å väntar på att Andreas ska komma hem . Vi har två på besök under natten . Två ryssar som Andreas har lärt känna på en festival . Tjejens föräldrar bor tydligen i Västerås . Så dem ville se E-tuna innan dem ska ta båten hem imorn . Har aldrig träffat dem än, så det är lite nervöst . Men det ska nog gå bra tror jag . Dem är tydligen skitdåliga på engelska . Så man kommer nog bara bäst på det i denna lägenhet . Eller iofs .. Andreas är bra på att prata i alla fall ! Men det känns lättare när någon är sämre på något än vad man själv är ! :) hehe ..

se ya

om 50 minuter ..

Usch ! Regnet bara öser ner ! :( Känns så jävla deprimerande !
Fast Andreas ringde mig, han är på tåget .. så han är här om 50 miuter ! :) Så man blev i alla fall mkt glad !

Vaknade i morse av att Haile hade bitit en av en bit av det ena täcket . Så stoppningen hade åkt ut ! Fick lägga täcket uppe på en byrå . Men då sitter han nedanför och piper ! Knäppis ! Han har väll ändå flera leksaker att bita sönder ..

puss

så kär att jag spricker

åh, jag blir så glad av att höra Andreas röst i telefonen ! Han verkar så mkt gladare nu när han är på väg hem ! Fast VÄLDIGT trött dock ! :| Men han lär väll inte ha sovit mkt där borta .

Jag kan nästa skrika ut hur kär jag är i honom ! Han är det bästa som har hänt mig . Jag vet att vi kommer vara tillsammans i måååånga år framått ! Okej .. man ska ju aldrig säga aldrig . Men det är bara något jag känner . Låter lite töntigt, men jag bara vet ! :) Jag är fortfarande störtkär i honom .. kan fortfarande få det där pirret i magen när jag tänker på honom . Vi har ju snart vart ihop i 3 år .. så det är inte ofta man har dem slags känslorna vid det här laget . Ja, det är klart att vi har våra tvister .. men det är inte ofta det ! Vi har bara bråkat (eller ja .. bråka kan jag inte kalla det) en gång . Fast det var på fyllan, ett missförstånd som dök upp . Vi somnade i alla fall sams .. med armarna om varandra ! :) Jag skulle aldrig orka leva i ett förhållande där man måste akta tungan för att säga fel saker .. för annars blir det bråk ! Jag har iofs haft ett sådant förhållande . En kille jag var tillsammans med i gymnasiet, han hette Charlie . Han skyllde tom bråken på mig . Att det var jag som aldrig fick förhållandet att funka ! Så jag gjorde slut med honom några veckor efter min student . Var kanske lika bra . Sen kan jag inte påstå att man har träffat några normala killar . Min kille innan min Andreas så var jag tillsammans med en kille som aldrig kunde låta mig andas ifred ! Låten "Leave me alone (I´m lonely)" med Pink beskriver honom ! Vi hade aldrig .. och då menar jag ALDRIG sex ! Jag blev ju så jävla trött på han . Jag startade typ bråk hela tiden, fast han vågade typ inte säga så mkt (mes) Man fick liksom igen respons över huvud taget . Så jag dumpade honom . Men det sjukaste var att han ville att jag skulle ge han en extra chans ! hmm .. skulle inte tro det !

Sen träffade jag min Underbara Andreas .. den 19:e Januari ! 4 dagar efter min födelesedag träffadejag honom för första gången ! Det var ett minne för livet . Tänkt att tiden har gått så fort ! :) Kan ju vara för att man har haft det så roligt under tiden !!

Nä, nu ska jag försöka sova lite tror jag !

puss

silverkaka .

Det blev inga chokolate chip cookies ! Bakade en silverkaka i stället ! Kom på att min bikarbonat var slut ! :( sen hade jag inte tillräckligt med bakpulver .. för då måste man ju dubbla och hålla på ! Så det räckte bara till min silverkaka ! :) Sen lucktar jätte gott ! :p hoppas den smakar lika bra . Den står just nu i kylen och stelnar till sig ! Kommer säkert bli en bit imorn när Andreas kommer hem !

Andreas & hans 2 kompisar som han var med i Finland tog en tidigare båt ! Dem fick köpa nya biljetter .. för 500 jävla spänn ! Men Andreas tyckte det var värt det . Han är ju ändå sjuk .. så jag förstår han ! Fan .. att bli sjuk när man är där borta . Då måste man verkligen känna sig maktlös !! :/ Stackars liiiten .. Vill bara pussa sönder han när han kommer hem ! :) Och det kommer jag säkert göra också .

se ya

kakor.



Ska nog baka dessa kakor ikväll . Känner mig lite lätt uttråkad . & då blir det lätt att jag bakar i stället ! Detta är chokolate chip cookies med jordnötssmör ! :) Har bakat dem gång tidigare & dem blev hur goda som hellst !! Fast jag borde inte baka så mkt, det sätter sig ju på fel ställen . Tex runt höfter,a magen & rumpan ! Man kommer ju knappt i sina kläder läbgre ! :/ hehe .. nä, så illa kanske det inte är .. men man kommer väll dit en vacker dag om man fortsätter så här ! :S

se ya .

hemkommen

Nu har man precis kommit hem ! eller ja, för ca 40 minuter sedan ! Fick plocka ihop tvätt & slänga lite sopor . Dem hade jag helt glömt bort att slänga innan jag åkte i fredas ! hmm .. men det var ju inte tänkt att jag skulle vara borta hela helgen ! men .. men !

Det var i alla fall jätte trevligt hemma hos lillesyrran & hennes familj ! (Jonas & Theodor) Jag och Elina var ute på en promenad med lillen . Jonas låg å sov, så vi tänkte att gå ut en stund vore trevligt ! Jonas hade bara sovit 1 ½ timme i natt ! Så vi lät han sova på morgonen . Theo sov mest hela morgonen han också . Så då han Elina städa ! Så då såg det ut som ett nytt hem ! :) Blev riktig fint .

Snart ska Johan komma över med Haile ! Ska bli sååå mysigt att få träffa sin lilla vovve igen ! :) LÄÄÄNGTAR ! Tiden har gått så fort, men ändå inte ! Nu är det bara en dag kvar tills min andra älskling kommer hem ! Åh, då är hela familjen samlad ! :) hehe ! Fast det har känts så tomt utan dem två . Snacka om att det kommer bli jobbigt om man skaffar barn .. när man ska lämna han/hon på dagis för fösta gången . Man kommer ju bli helt knäckt ! :p haha ! Kommer stå å störtböla .. göra det svårare för ungen ! tsss ! Äh, det kommer gå så bra så .. (hoppas jag)

Nä, ska väll få i mig något att dricka . Såååå törstig .

städtant

snart ska man åka hem !! :( ska bli skönt, men samtidigt hade det vart trevligt att stanna längre . men jag måste verkligen hem å tvätta, städa !! det ser ut som ett helvete där hemma just nu !! man har ju ej haft krafter alls att fixa något när andreas har vart borta !! Han har desutom blivit riktigt sjuk i finland !! :( Han har knappt någon röst alls ! stackars min lilla snutt !!

Fan vad det är kallt ute !! var det inte sommar nyss? Nu måste man ju ha en tjocktröja & långbyxor på sig . Annars fryser man ju ihäl !! :/ aja, det kanske vänder snart?!!

aja .. se ya .

hemma hos syrran

nu är man hemma hos lillasyrran i svinninge ! Trevliiigt !! :) Ska sova här ikväll !!
Just nu håller vi på att laga middag . det ska bli korvstroganoff ! MUMS !!

sen tog jag ledigt imorn . Så jag kan träffa Haile lite tidigare . Så jag kommer vara i e-tuna vid tvåtiden istället för sju !! :p
sen är det bara en dag kvar tills Andreas my lo ve kommer hem !! :) jeeeeej !

Puss

sträckt nacke .

Sitter här med ett stort glas iskall coola ! :) Var så trött på att bara dricka vatten som jag har gjort hela dan ! :| Man känner sig mer som en uppblåst ballong pga allt vattendrickande ! hehe !

Jag sträckte min nacke förut ! :| Har skitont om jag kollar åt vänster ! :( Hoppas att det går över tills imorn .. för det är inte första gången detta händer . Jag måste fan gå till an massör eller någon som knäcker till den lite . Men vet ej om det finns naprapater som har öppet på helgerna & hur mkt det kostar ! Hittade flera st här i Eskilstuna . Ska nog ringa imorn eller nästa vecka . Måste ju ta tag i detta . Så att man inte får mer problem med nacken ! Till slut sitter man väll i rullstol eller något sådant !!

Aja, ska kolla på tv nu !

se ya

glass glass glass .. geeee mig ! :)

Gick ner till tvättstugan ! Haile stod & skällde som en galning ! Han har inte lärt sig riiiktigt att vara hemma själv ! Men han blev helt hysterisk när jag kom tillbaka ! Han kunde knappt sluta vifta på svansen ! Min lilla älskling ! :) Fast vi håller på att träna han lite att vara ensam .. för annars kommer det gå åt helvete när han blir äldre !

I helgen ska Haile bo hemma hos en kille som heter Johan . Jag ska jobba & Andreas är i Finland ! Så det var väldigt snällt av han att vara hundvakt ! Man är ju självklart nervös över att han ska vara med någon annan . Men sen vet jag att Johan har bra pli på hundar ! Han är ju hundvakt åt en anna kompis hela tiden ! Så jag ska ju inte behöva vara orolig ! :p



Blev sååå sugen på glass ! Men jag kan ju ej gå någonstanns när jag har hunden med mig ! Man får ju ej ta med sig hundn in i affärena ! :( Sen så vill jag ej lämna han hemma eller knyta fast han någonstanns utanför ! Fattar inte att folk kan göra så ! Speciellt när man har sett en hund som är fastknuten när det är stekande hetta ! Plågeri säger jag bara !

Skulle vara gott med milkshake ! Gjorde en jätte god häromdan .

  •  Vaniljglass
  • Chokladsås
  • Is
  • En banan
  • mjölk

Sen är det bara att mixa allt i en mixer, hälla upp i stora glas, ett sugrör .. och sen är det bara att njuta ! Alla tyckte den var otroligt god ! :) Plus att det var väääldigt svalkande ! :) Åh, ge mig glass NUUU !! Men får nog vänta tills imorn tror jag ! Får köpa lite glass när jag slutar ! Eller i helgen ! För imorn slutar jag vid åtta på kvällen .. då kommer jag ej hinna hem med glassen innan den smälter ! För milkshake är ju det jag vill ha ! Eller en ananassplit ! :p mums !

Nä, nu ska jag ställa in en coola i kylen . Och sen ska jag börja göra köttfärssås till middag ! :D

Se ya !


sweeta.se

Tror jag håller på att dö här i värmen ! Spelar ingen roll om jag har den högsta hastigheten på fläkten .. jag svettas ändå ! Känns som om man smälter bort ! PUH !!
Om man ändå bodde närmare ett bad .. tar ju en evighet att gå dit ! Eller om man hade bil, det hade ju vart ännu bättre ! :p men man har ju inte äns ett körkort ! T Y P I S K T !!  Aja, jag får slänga mig i duschen snart, men då måste jag klä av mig & hålla på . Palla ! Aja, jag får fortsätta hälla i mig en massa vatten tills jag spricker i stället . Då blir jag i alla fall nerkyld ! :)



Har hittat en underbar sida med en massa smycken ! Sitan heter Sweeta.se ! Det är en kompis som tillverkar dem . Hon ska snart dra ner på priserna, eftersom det går sådär pga att det är ett nytt märke . Och då kanske man ska ligga lite lågt ped priserna ! Armbanden kostar mellan 380 & 450 !

Här är några halsband från samma sida .


Dem kostar mellan 520 till 590 ! Så fina ! Plus att allt är handgjort ! :)

Om man ändå hade sådan ork att sitta å göra smycken ! Man kan ju tjäna lite pengar på det .. om man kommer igång med det ! :)


Whitney Port



Jag bara älskar serien The city ! Plus att Whitney Port är en brud som är så snygg att man dör ! :) Hennes stik är för snygg . Om man ändå hade en sådan garderob ! :)



Hon är tom snygg i mjukisar ! :)

hetta .



Precis kommit ut ur duschen ! Är inte så varmt, det är förskräckligt varmt inne i min lägenhet ! :| Vi får se när man börjar svettas igen då ! haha ! Har satt på den stora fläckten, öppnat alla fönster & öppnat dörren till ballkongen ! Skönt att solen inte har börjat komma till ballkongen än .. för det är då det blir för varmt här inne ! :( Böåser knappt ute, så det blir inte så mkt korsdrag heller ! hmm ..

Ska snart ut med hunden, var snart 4 timmar sedan han var ute ! Fast han har blivit så duktig att hålla sig längre . Fast inte mer än 4 timmar dock ! Längre än så skulle jag ALDRIG vänta . Då blir det ju fan djurplågeri . Okej, på kvällarna sover han ju ändå . Men på dan är han nästan vaken hela tiden !

Aja, han börjar se lite stissig ut .. så då var det dax för att kissa av honom ! :)

Se ya !

090702

GOD MORGON !! Solen skiner bara den utanför fönstret, men jag är fortfarande för trött för att palla att gå ut ! Men kanske ska ta en filt, ta med hunden ut i parken ! Finns inte ett enda moln på himelen .. med tanke på hur vädret var igår så blir man förvånad ! hehe ! Hoppas det håller så här bara ! Så kan man sola lite ! :p



Jag bara Ä L S K A R den blommiga & den blåa stilen på kläder ! Jag har tyvärr bara hittat ett blommigt plagg att ha på mig i sommar ! :(

Klänningen kan du hitta för 555; - på Topshop 
Skorna hittar du i smma butik, men kostar 349; -
Jeansshortsen hittar du på Lindex för 349; -
Den söta lilla ringen hittar du också på Lindex för 123; -
Sjalen hittar du på Topshop för bara 58; -
Halsbanden hittar du på Topshop för resp. 185; - & 79; -

NU blev man ju bara så sugen på att shoppa ! :) Men det har man ju inte råd med . Måste spara mina pengar jag har kvar . Kommer ju inte få den bästa lönen nästa månad ! Men det får man ju leva med när man gå på timlön ! :/ Det suger dock ! Plus att man precis haft semester . Så jag kommer bara få lön för 13 dagar ! :( Aja, i Augusti så får man tillbaka på skatten, då blir man glad ! :) Undrar hur mkt bara .. för jag gjorde ändringar pga mitt pendelkort ! Aja, det blir väll en överraskning ! :p
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen !
PUSS

bara älskar detta



Jag bara älskar serien "True Blood" Jag har börjat kolla på andra säsongen nu . Det gör nästan ont att säga detta, men serien är nog bättre än själv "twilight" - filmen . Fast böckerna Ä L S K A R jag !! Men det jag inte gillade med "Twilight" är att ena stunden så hatar han Bella, och i nästa sekund så kan han inte leva utan henne .. att hon är hans allt ! I "True Blood" så får man i alla fall se deras kärlek växa ! Sen så är det är en spännande serie, allt kan tydligen hända där ! Vampyrer lever bland människor, förutom att dem ej kan vara ute i solljus ! Sen finns det tydligen är häxa av något slag .. fast man vet ju inte riiiktigt vad hon är för något ! hmm ..
Aja, serien är skitbra .. så jag rekomenderar den starkt till alla som gillar serier/filmer som är lite år fantasy hållet .. men innehåller även action ! :)



Sen är det även roligt att Alexander Skarsgård är med i serien ! Han är den onda vampyren ! :) hehe ! Lite svenska skådespelare är ju alltid kul !


konstigt väder !

Håller på att vräka i mig av en sockerkaka jag bakade förut ! Skulle bli en chokladkaka, men fanns inte så mkt kakao ! Så det smakar inge choklad alls ! :( Jag som ville göra kärleksmums ! :p Äh, får bli en annan dag .. kanske tills Andreas kommer hem? (: Då blir han nog glad hoppas jag !!

Det har vart så konstigt väder ute idag .. trodde att det skulle börja regna hela tiden . Har vart så jävla kvavt & sen så fanns det några gråa moln på himelen . Men dem verkade blåsa bort & sen kom dem tillbaka ! Fast det hade nog vart skönt med lite regn . Har vart sååå varmt ute den senaste veckan som har vart . Det gick ju knappt att gå ut ! Brände mig nog över hela kroppen ! :|  Nu börjar det gå tillbaka från det knallröda i alla fall .. så man slipper se ut som en kräfta !

Aja .. ska kolla lite på tv & sen ska jag sova !
Puss

nytt program

Så uttråkad, vet inte vad man kan hitta på ! :| Har i alla fall precis ätit frukost ! Det blev gröt med lite skivad banan & rivet äpple ! Så nu lät man väll stå sig på det i några timmar ! :) Men sen då ..

Håller på att fatta hur man kollar på film på datorn, för Andreas bror installerade ett nytt program . Fattar inget ! :S Frustrerande .. jag vill ju se det nya avsnittet av "True blood" Aja, jag får väll kämpa på . Andreas försökte förklara för mig genom telefonen, men som sagt .. man är ju inte så teknisk av sig ! *haha*

se ya .

finland .

Vid fe, i morse åkte Andreas till Finland ! :( Han skulle ta 7 båten i sthlm så dem skulle åkta ca två timmar innan ! Han kommer inte vara hemma förns måndag kväll ! Kommer sakna honom rejält !! Men jag  får hoppas att han får det skitkul i alla fall ! :p Roligare än vad jag kommer ha . Ledig idag & imorn, jobbar sen 8 dagar i rad ! :/ Blir ledigt nästa helg .. men lite skönt med ledighet i alla fall ! :)

Kanske ska baka idag, men vad vet jag ej ! Har en massa ägg som går ut imorn . Kanske kärleksmums ! Det är ju lätt och gott ! :)

äh, se ya !

RSS 2.0