26:e April

Goooood morgon! Solen strålar ute, men inte får man se mkt av den inte! :/ Själv ska man till jobbet snart! Men man ska väll inte vara bitter för det heller! :) Fick ju massor av sol i helgen!
I alla fall så är jag såååå trött! Hade svårt att sova! Men det brukar jag ha när söt jobbar borta och inte sover brevis mig! :( Men han kommer hem imorn, så det blir yttligare en natt ensam! Men jag får helt enkelt överleva!

Nä, man ska väll kanske göra sig i ordning så man inte ser ut som ett mähä! :)

bye bye

middag



detta blev min middag! Fast la till lite keso också! Såååå gott! :) Jordgubbar, kiwi, banan & vindruvor! Så enkelt med såååå gott! Kände att jag behövde äta lite nyttigt nu efter denna onyttiga period! Har fan inte tränat på ett tag! Så imorn måste jag sätta igång igen! ska se till att komma till gymmet efter jobbet eller innan!
INGA ursäkter!!

soffpotatis

Ja, då var typ denna påskhelg över! Igår var jag & min kärlek hos mina föräldrar+ syskon & syskonbarn! Det var hur mysigt som hellst! Åt en god påsklunch, och sen satt vi ute i solen o fikade! Jag hade bakat eb jätte god citronkaka med citronglasyr över! :) Den blev väldigt lyckad i alla fall!!

Idag har jag inte gjort något alls! Har bara legat i soffan! Även fast det har varit jätte fint väder så har jag inte orkat! Var endast till centrum ett kort tag förut! Inhandlade saker till middagen & en bakform med avtagbar botten! För ikväll blir det en gryta med fläskfile & ris till! Sen till efterrätt blir det glass med jordgubbar! mums! nä, ska väll kanske börja med att puttsa fläskfilén lite tror jag!

bye bye

baka en kaka!

Jag har sådan stor lust att baka! Men vad? hmmm .. något med choklad förståss! Men ska jag baka klasskaka, mockarutor eller kanske chokladbollar?! Svårt val! Eller kanske en chokladtårta! Jag måste ändå göra av mig med mina ägg som går ut om några dagar!

Det var ju ett tag sedan man bakade! Jag älskar det! Men det är sällan man äter upp det man bakar .. för jag tycker det är roligare att baka till andra!
aja, jag hittar väll å nått! :) lägger upp resultatet senare! hihi

trevlig utekväll

Der var en otroligt trevlig kväll med tjejerna! Vi var på Mongolian barbeque (stavas?) vid sveavägen! En arbetskamrat har fyllt år, så vi hade bokat bord! Vi delade sen upp oss och gick till olika ställen! Mitt gäng åkte till snaps vid medis & mötte upp en av tjejernas pojkvän +hans vänner! Men vi blev inte långvariga! Tog ett glas vin & sen tog jag och en av tjejerna en taxi som vi delade på!
Det var en lagom kväll .. kom väll hem strac innan ett tror jag! '

Så nu sitter jag här i soffan och är seg! Ska nog hälla i mig en massa vätska idag! Eller kanske ta en långpromenad ute i solen? Det kanske skulle göra mig gott! :)

Ne, ska nog ta ett stort glas Pepsi max först!

bye bye


RSS 2.0