typiskt .

Att det självklart ska vara fint väder när man väl jobbar ! Det är då tyyypiskt ! Det var hur dött som hellst på jobbet . Man stod mest och rullade tummarna ! Fast tiden for ändå snabbt iväg .. (: Så det var skönt ! Har precis kommit hem .. betalat dem där roliga räkningarna ! Nu är det bara att betala pendelkortet, sen är pengarna bara att spendera på mig, Andreas och lilla vovven ! Han ska ju vaccinera sig nästa vecka .. så jag måste spara i alla fall 700 . Vet inte exakt hur mkt det kommer gå på . Men lite över tusen kronor i alla fall ! :S Inte billigt att ah hund kan jag lova er ! Men han är värd varenda öre ! (:

Kom på när jag var uppe vid centralen, att jag hade glömt min mobil på jobbet . Och då orkade jag inte gå tillbaka .. eller skulle dock inte hinna ! Men man dör väl inte utav att vara utan den i en natt ! Kan ju alltid ha Andreas mobil som väckarklocka . Han går ju ändå upp typ när jag går upp !!
Nä, nu ska jag få i mig något att äta ..

Puss <3

trottsålder !!

Man har haft det sååå fullt upp för att hinna eller orka skriva här . Speciellt med lillvovven !
Idag fick han något jävla ryck .. eller rättare sagt TROTTSADE hela kvällen ! Inte förns ca 1 timme sedan lugnade han ner sig . Då la han sig & sov lite . Nu har vi vart på sista promenaden för ikväll ! Så nu ska man snart hoppa i sängs .. inte för att man är speciellt trött .. men man ska ju jobba imorn .. och jag ska jobba i köket imorn, det betyder att jag kommer jobba en timme extra . Ska stänga köket ! Kommer bli spännande .. för det var ju ett tag sedan man stängde det . Har ju annars bara jobbat öppningstid eller börjat vid 9 ! Äh, det kommer nog gå bra ! (:

Imorn är det lön ! :p fast jag har vart inne på internetbanken .. och ser ingen inbetalning .. hoppas inte min chef har råkat glömma bort min inbetalning ! Då blir jag arg !! :S Men jag märker väll det imorn bitti ! :p äh, nu ska jag sova .

Puss <3

riktig skön dag .

Det har vart en riktigt skön dag idag ! :p vaknade strax innan sju & gick ut med hunden. Satte mig & kikade lite på tv . Sen vid halv elva vaknade min älskling till & gick en till promenad med vovven ! Jag & min älskling åt frukost tillsammans !
Sen har vi bara lekt & stojat med våran lilla vovve !
Kollade för en stund sedan på "Bridewors" . Den var faktist väldigt bra ! Älskar iofs bröllopsfilmer ! Kolla på alla fina klänningar och hur deras bröllop är ! (: Finns typ två butiker som säljer bröllopsklänningar här i e-tuna ! Brukar alltid gå förbi & drömma lite ! ;p Det är ju inte billig dock ! Fast jag är inte så himla noggrann över att brölloppet måste kosta multum ! Bara man får en fin klänning & att alla andra har det kul .. då är jag nöjd ! :D
Nä, nu ska jag inte prata med om bröllopp .. annars blir man väll galen ! haha !

Idag fick Elina, Teho & Jonas åka hem från sjukhuset ! Dem kom väll hem vid 4 nångång ! Så man hoppas att det går bra ! Hon höll på att amma när jag ringde .. mys ! (: Jag ska ju dit på månad .. lääängtar så mkt ! Plus att jag inte sett hur dem bor än . Det är ju inte varje dag man åker till Åkersberga. Händer typ 1 gång per år ! haha ! Fast det är sååå mysigt när man väl är där . Skulle lätt kunna bo där när jag blir äldre, skaffar barn & kanske ska köpa hus ! (: Eller så stannar jag kvar här i E-tuna ! Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden !

puss <3

två bäbisar under samma vecka !

Nu har jag inte vart här inne på typ 100 år ! Men det har varit sååå mkt med valpen . Vi hämtade honom i lördas .. världens sötaste hund ! (:

Visst är han sååå söt ?! Så busig och pigg . Nu märker man att han börjar våga testa grenser ! :p Just nu ligger han och sover nedanför mina fötter . Andreas sover också .. jag fick en timme extra sömn nu på morgonen i alla fall . Gick upp vid sju och kissade av vovvsingen. Han heter Haile och blir 9 veckor nu på lördag.

Sen en annan stor grej som har hänt .. jag blev moster nu i veckan. Min lillasyster födde en så söt liten krabat ! Theo ska han heta .. eller ja, Theodor igentligen !

Såååå fin .. nu blir man ju bara mer sugen på att skaffa barn själv. För jag fick även reda på igår att en bra kompis till mig ska också ha barn. Hon har gått 9 veckor nu ! Så .. ett stort grattis till dig gumman ! (: Nä, det lär väll dröja några år tills man är där själv .. men igentligen så är jag redan redo för att bli mamma ! :p fast .. jag har ju redan en liten bäbis här hemma .. fast i hundform ! ;p Och han duger alldeles utnärkt så länge !
Nä, nu ska jag avsluta här .. pussa lite på älskligen som ligger och sover och sen ska jag rusa till tåget !

Puss <3

..

Snart ska jag & söt iväg och kolla på valpen. Det är tur att Janne kör oss dit. Annars hade vi fått åka tåg .. så nu behöver vi bara betala lite soppapengar ! (:

Har precis tryckt i mig en sandwich med krossad choklad i ! Den var underbar ! (: Fast den här helgen har jag faktist vart duktig att inte äta så mkt onyttigt ! Vi har försökt att äta en riktig måltid, förutom i fredas .. då köppte vi oss en pizza ! Men jag var sååå trött efter jobbet, och Andreas hade setat i solen hela dan & var skitseg pga det ! Men vi har hittat en ny pizzeria som gör underbara pizzor ! Så jag klagade inte ! (:

Har prata med mamam en hel del om att köpa hund. Hon är typ orolig att vi inte ska klara av det ! Men jag vill verkligen ha en ! Sen är man ju vuxen, så man får ju ta hand om sina ansvar ! Så vi får se vilken av valparna man vill ha. Uppfödaren har 3 kvar, 2 hanar & en tik. Men tiken är halvfoder på. Så dem vill ha en kull på tiken innan man kan behålla den helt ! Så vi får se, men det ´är så jävla jobbigt med en hona som löper ! Kan knappt gå utanför dörren ifall det kommer en hanhund i närheten. Dem blir ju som galna ! :S Äh, det ordnar sig nog ! (: Kommer ju i alla fall bli ett antal jobbiga månader framför oss .. men sen kommer det bli skitkul med hund .. innan den är rumsren & man har fått pli på den ! (:

nä, nu ska jag göra mig i ordning !
puss <3

pulivalp

Nu har man inte skrivit på ett väääldigt bra tag ! Så jag tyckte att det var dax !!

Idag har jag och älsklingen vart ute i solen hela dan. Har t o m fått färg ! Så nu slipper man skrämma någon stackare som kanske tror att man är ett vandrande spöke ! ;p Så man hoppas att det är lika fint väder imorn, då får man passa på att sola liiite till. Men vi ska även åka iväg & kolla på vår valp vi ska köpa ! Så jag får ta en massa bilder som jag kan visa upp ! (: Räknade alla mina besparade pengar som jag hade i min sparbössa . Var fan över 2000 kr ! Och jag har inte sparat länge heller. Det går undana om man bara lägger ner mynt hela tide .. en hit och dit ! Nä, men hunden vi ska köpa kostar ändå 9.000 kr ! Det är ju en hel del, men vi viiiill så gärna ! Vi ska köpa en puli. Den får dredds & den har fåpäls & inte vanlig päls som hundar har



Den första bilden är på en pulivalp & den andra är en fullvuxen. Men en puli får inte dredds förens den är ca 1 till 1 ½ år ! Så det tar ju ett tag innan den får den tjocka pällsen ! Men är den inte söt ?! Vi fick idén att köpa en, för Andreas farmor har en & sen fick vi reda på att hans pappas kusin föder upp sådanna valpar ! Så .. imorn runt 2 ska vi dit ! Då kommer man ju bara bli såååå kär ! (:

nä, ska lägga mig i soffan & vila lite tänkte jag !
puss <3

RSS 2.0