solen skiner extremt ! :)

gick upp vid halv sju ! Gjorde frukost som bestod av äggröra med nerhackad skinka ! Var riktigt gott .. men känner att jag inte riiiktigt blev mätt . Men får äta något mer när jag kommer till jobbet sen ! :) Även fast man är SÅ TRÖTT  på maten på jobbet ! :| Suck !! Men man ska vara tacksam att man får bra mat i alla fall ! :p

Nu skiner solen extremt utanför fönstret, det minsta man vill göra är att jobba ! Man vill ligga i en park & sola . Men det får jag göra imorgon . Då är jag ledig, och det ska fortsätta vara jätte fint då ! :) Får ta med en stor filt, vatten till vovvsingen, kanske lite mat till honom, något att dricka till mig & kanske lite frukt ! Då är solningen fixad ! :p Och självklart sol skulle ju ej skada ! hehe ..
Fast imorn bitt .. eller natten till morgon bitti kanske man kan säga .. så åker min älskling till Finland . Han kommer inte komma hem förns måndag kväll/eftermiddag ! Kommer sakna honom rejält ! Men jag får hoppas att han får det jättekul där i alla fall . Han åker med två kompisar som han åkte med förra året ! :)

äh, ska göra mig i ordning för att gå till tåget !

Puss


jobbet kallar igen ! :(

Har precis vart ute på den sista promenaden med lillkillen ! :) Snart ska jag gå & lägga mig . Det är ju jobb imorn igen ! *gråter* Men hoppas att det är lungt imorn, då kanske man kan gå tidigare . Fast jag behöver iofs mina tider ! :p
Men det ska bli trevligt ändå att träffa alla tjejer, vilka som jobbar vet jag ej ! Men ska bli nice ändå !!
Har i alla fall packat ner mina jobbkläder, annars skulle jag ha glömt dem om jag tog det imorn ! Jag är så glömsk på morgonen ! :|

Äh, ska kolla klart på Poiro & sedan ska jag göra mig i ordning för sängen ! :)

PUSS

donken .

Har setat i soffan ett bra tag nu ! Öppnade en cider som jag hade kvar från igår & bara slöade ! :) Men det är FÖR varmt att vara ute, så man sitter i soffan med fläckten på högsta volym ! :p

Snart ska love iväg å köpa lite mat åt oss . Ingen av oss orkar laga mat ! Så det blir nog donken . Billigast & ligger nära å bra ! :) Inte det nyttigaste direkt, men det funkar ! hehe !

Puss

En underbar helg !

Nu har lilla familjen Wåhlin/Klinteberg åkt hem ! Dem tåget som gick nu vid fyra ! Lite tråkigt, men skönt att få andas ut lite ! *haha* Men jag & Elina ses ju snart igen ! Hon ska vara här .. eller om jag är hos henne när jag har semester nästa gång . För Jonas ska ju jobba på Gotland f.o.m den 8:e juli ! Så det kanske är jobbigt att ta hand om Theo själv ! Och jag är självklart där å hjälper ! :D Det är ju det minsta man kan göra ! :p

Vi hade i alla fall en underbar helg tillsammans ! Det är så synd att man bor här borta (Inte för att det är något fel med det) Men man kan ju ej ses sååå ofta som man skulle ha velat ! Men hoppas man får erbjudande av bostadskön snart . För det skulle vara ett bra plus för både mig & Andreas . Jag skulle ha mer pengar över, och Andreas har lättare att söka jobb ! :) Så det blir en fördel för oss både !
Men vi var och fikade nu på dan vid ett tiden . Finns ett café som heter "Café Kaka" som har öppnat ett sommaröppet ställe parken brevid oss ! Det var hur mysigt som hellst . Ligger precis brevid en lång bäck, en stor örtträdgård & en massa fina träd. Glömde ta bilder, men kan göra det nån annan gång vi är där . Brukar gå igenom med hunden ganska ofta !


En jätte god chevresallad som jag åt ! Var med parmaskinka, chevre, rödbetor & honung ! Kostade bara 90; - Det tycker jag väldigt prisvärt för en sådan sallad !

Imorn börjar man jobba igen ! Eller jobbar iofs bara mån, tis & fre ! Ska vara hundvakt ons & tors . Andreas åker till finland då . Han ska på en trance/skogsfest-festival ! Den är ju en gång om året & detta blir hans 3:e år han åker ! Lite tråkigt att behöva vara sjölv dem dagarna, men det ska jag ju klara av tror jag ! :) Sen jobbar jag två veckor till, sen är det semester i två veckor ! :) Fast dem här veckorna som jag haft ledig gick ju såååå fort . Hann ju inte äns med ! :S Men mysigt har man haft . Har fått en massa färg som tur är ! :)




Två bilder på lilla Theo . Såg typ likadan ut på båda bilderna ! Men ack så söt ! :)

Nä, ska avsluta här & hitta på något sköj ..
Puss

mätt & belåten ! :)

Nu har vi precis fått i oss lite mat ! Mosackan blev hur god som hellst ! (: Gjorde två formar och båda gick åt ! Det är kul att dem gillade maten man lagade ! :p Så nu är man så mätt och belåten . Snart ska jag förbereda efterrätten, ska bli gino ! Så enkelt men sååå gott ! :) Och det blir så gott när den vita chokladen smälter i ugnen ! Plus lite vaniljglass till det . Då är man i himelen !

Nä, nu ska det skäras frukt ! :)

Puss

lilla Theo

Syrran sitter i soffan med sin lilla bäbis Theo . Hon sitter vid sin dator och håller på med sin blogg (datanördar!) Vi har precis vart nere på stan och köppt lite kläder till han och en liten solhatt ! Han blev sååå söt i den ! :)

Igår var vi vid stranden, var ju så varmt . Så det var skönt att svalka av sig . Eller vi gick väll halvvägs ner i vattnet .. var så mkt stenar i vattnet, så det gjorde ont att gå ! Slog tom i min tå i en jävla sten ! :|
Snart ska vi laga mat . Det ska blo Mosacka ! (stavas?) Grekisk mat, men jag glömde köpa zukiini ! :( Äh, det blir väll gott ändå .




Här är två bilder på lilla The!! :) så söööt ! Fast nust nu ligger han och gallskriker för full hals ! hehe !

Aja, ska börja laga mat nu !

Puss

storhandla

Snart ska vi iväg och storhandla ! Ska bli trevligt . Kyl/frys & skafferi står helt tomma ! :/ Ekar ! Vi får ta buss dit & sen får vi väll ta taxi hem . Lite jobbigt att släpa på alla påsar hela vägen ! :|

Vill sola, men får se om man hinner det innan syrran kommer . Måste ju gå upp å möta dem vid tåget ! :) Så det ska bli mkt trevligt att äntligen få träffas ..

Nä, ska fixa mig i ordning nu !

Puss

finbesök !

klockan är inte äns åtta & jag har redan vart uppe i över en timme !
Känns som om man inte har fått en riktig sömn nån gång på min semester, men det är ju sånt man får ta . Nu kan man ju inte bara tänka på sig själv !

Idag kommer min lillasyster Elina, hennes kille & deras lilla Theo ! :) Ska bli sååååå kul ! dem kommer vid tvåtiden, vi måste även hinna storhandla innan dess . STRESS!!! men vi får antagligen ta en taxi, eller bussen . Vi hittade ingen skjutts tills idag .. men vi löser nog det där ! :P

 
Måste även hinna med att baka något idag . För man vill ju ha en efterärtt också när dem kommer ! :) eller så gör jag en gino . Det är enkelt, och gott ! :p Plus, det uppskattas typ av alla .
nä, nu måste jag få i mig något att äta .
Puss <3

promenad, bränna ryggen & shopping

Nu har jag & syrran Hanna vart ute med hunden i 1 ½ timme ! :) Och man fick 4 myggbett på köpet ! :/ Inte så roligt, men så är det när man går förbi en å ! Bajs! Fast det känns bra att gå lite längre . Var ju ett tag sedan man gick en långpromenad .. så det var på tiden ! Har ju gått upp i vikt, så man börjar ju känna sig lite obekväm i sin kropp ! :| Men det blir ju lite bättre om man går ut å går ! :)

Brände mig på ryggen idag ! Vi låg och solade i parken utanför mig, så det svider som bara den . Kan inte äns luta mig mot ryggstödet i soffan . Får se hur det går att sova . Får väll ligga på mage tror jag ! :S Men om man "vill vara fin, så får man lida pin" :) Men vi ska sola lite till imorn innan Hanna åker, fast då får man sola framsidan av kroppen lite tror jag ! Fast då får jag vara lite mer försiktig tror jag ! Så man inte blir röd som en kräfta över hela kroppen . Men det blir lätt så, jag blir alltid röd .. sen så lägger den sig efter ett tag ! :)

Shoppade lite idag också . Blev tyvärr inga skor, men en blå klänning, en vit kjol med små blåa blommor (Båda från H&M) Och sen en turkos tunika från Gina Tricot. Så jag var verkligen nöjd med mitt köp. Fast nu får det bli lite lugnt med shoppandet, för jag måste se till att hålla i mina pengar . Ifall det inte blir så bra lön nästa månad . Man vill ju kunna betala hyran och allt annat ! :) hehe ! Annars står man väll på gatan annars !

Nä, nu ska jag vara lite social med syrran & pojkvännen !
Puss <3

tårtkalas!

Nu har man precis ätit en massa kinamat ! Jag åt kyckling med nötter & med en massa grönsaker . Det var hur gott som hellst, och man är så himla mätt ! :) Men glad är man åt det, kände mig helt svimmfärdig förut . Åt ganska dåligt under dan, så det förklarar ju saken! :) Sen så gjorde jag & syrran en jätte fin tårta förut . Tyvärr så tog jag ej kort på den .. alla var så glupska på att äta den . Så den tog slut ganska fort. Men god var den !! :) Sen köppte jag en stor bukett blommor till söt ! Han ska få en present imorn, så får han vara med i stället . För han är det såååå svårt att köpa till ! :/ Så det får nog bli något snyggt att ha på sig ! Nä, nu ska vi kolla på film!

födelsedag !

Wohooo ! Idag blir min pojkvän 25 år ! Grattis !! Så snart ska man möta syrran, då ska jag köpa present åt honom ! :) Han vill ju ej att man ska köpa något, men så kan jag ju ej göra . Han får present hur mkt han än tjatar på mig att ej köpa något ! Ha! :) Sen får jag se om jag kommer hem med lite grejer till mig själv ! Vi får se .. men lite sommarkläder kan man nog hitta ! :p Se ya !

kan någon förklara?

Är det någon som kan förklara för mig hur man skriver med tjock & kursiv text? Nu när dem har tagit bort kolumerna längst upp ! Eller måste man betala den där 59; - i månaden för att få tillgång till det eller? hmm .. man börjar ju undra ! suck ! Aja, ska väll lägga mig åh läsa en bok tror jag ! PUSS

syster-yster kommer på besök ! :p

Imorn så kommer min syrra Hanna . Så det ska bli otroligt kul ! :) Har ju ej träffat henne på sanrt 2 veckor ! :( Så det är ju ett tag ! Men hon kommer med tåget kl 10 ! Då ska vi ner på stan . Jag ska köpa en present till Andreas, köpa ing till tårtan jag ska göra ! :) Sen ska jag väll försöka hitta skor till mig själv . Man kan ju ej gå i dem har längre ! trasch !! :D hehe .. nä, ska väll trycka i mig lite ostbågar & skölja ner det med lite cola ! yeah ! Här är några bilder på min söta vovve ! :) Han har blivit sååå stor nu ! Man hänger ju ej med hur mkt han växer . Helt sjukt ! Men han är min lille bäbis . Han blir 14 veckor på lördag ! Det betyder att vi har haft han snart i 6 veckor . Hmm .. det är nästan läskigt att tiden går så fort fram . Men det är väll så när man har roligt ! :) Nä, se ya !

nedstämd

Jag tycker inte så mkt om designen på den nya bloggen ! :/ Man kan ju ej skriva med tjock & kursiv text ! Eller måste man använda någon kod nu eller? hmm .. Andreas var lite nere här på dan ! Skönt att han blev gladare efter lite mat i magen & att han fick prata ut sig lite . Han är pissed på sin släkt . Dem är i Usa och firar Andreas kusin som ska gifta sig där . Men det verkar som om dem skiter i att gratta honom . Han är inte sur på kusinen, men resten är så jävla ego ! Min mamma har i alla fall sagt att hon skickar en blombukett tills imorn, och att hon ringer och grattar ! :) Tycker jag verkligen är jätte snällt !! Snart ska Andreas iväg till en kompis studio . Då blir det bara jag & Haile kvar ! Han kommer väll sätta sig vid ytterdörren å skälla för att husse är borta ! Irriterande ! Fast han brukar komma över det när man slänger benet framför honom ! :) hehe .. sucker ! tsss .. nä, gud vad elak jag är ! :*( Äh, ska se "2 ½ men" hihi ..

trött på folk !

Ibland undrar jag om det är värt att fortsätta umgås med vissa människor!! Alla klagar på att man aldrig ses .. men gör något åt det då !! Klaga inte & sen sitta där och tycker att man aldrig ses ! Blir sååå trött ! Jag har typ aldrig tid att ses .. speciellt inte nu när man skaffat hund .. & sen jobbar jag så pass mkt att man är heeelt död när jobbdagen är slut . Sen så vill man ju vila upp sig så mkt som möjligt under helgerna ! Sen blir jag trött på folk som säger att vi måste ses, men sen så har dem inplanerade saker i fyra veckor framåt .. hmm .. hur tänkte dem då ! Ska man ringa, så att man kan boka in ett möte .. för annars lär det väll inte bli något av det ! Jag är trött på att vara den som alltid ringer och hör hur folk har det .. men när ringde dem senast?! Herre gud, det är väll reklam på tv:n .. dem måste väll gå på toaletten nån gång ! Okej, jag vill inte vara den klagiga personen .. men man tröttnar faktist till slut ! :/ Fast det jag tycker verkligen är tråkigt att Kim & jag har tappat kontakten typ helt ! Vi har/hade så roligt när vi umgicks . Nu ska tjejen bli mamma i december ! Är så glad för henne & hennes kille . Jag tror dem kommer bli bra föräldrar ! Om ändå karl där hemma kunde sparka sig själv i baken .. så man själv fick en knodd ! Men han verkar inte vilja . Och jag kan faktist säga att jag tycker det är skitjobbigt . Börjar nästan gråta när jag tänker på det . För jag VILL verkligen bli mamma . Kanske inte nu, men i alla fall om några år . Innan jag är 30 i alla fall ! :p aja .. ska gå och lägga mig i soffan & sura .

shoppingsuget är hööögt !



Dem har fått in en massa snygga klänningar på nelly.se ! Plus att det är inte allt för dyrt att beställa därifrån. Och dem har verkligen den stil på kläder som jag själv har ! Deras skor skulle man speciellt dö för ! Har skor till alla stilar ! :)
Det enda jag har svårt för är att beställa byxor på nätet, men om jag nu skulle göra det så brukar jag gå till affären (om dem nu har internätbutik) och prova kläderna .. sen är det bara att gå hem & beställa ! :) För man hittar ju oftast vissa grejer på nätet före dem hamnar i butik ! :)


Imorn är det lön ! då ska jag se till att handla lite sommarskor ! :p Har typ bara tre par som jag kan använda tillvardags, och dem börjar blir liiite smått slitna . Sen har man ju bara högklackade skor, som man bara har när man går ut . Jag är inte en person som gillar att gå med höga skor om jag t.ex bara ska shoppa . Då vill jag hellst bara gå i mjukiskläder eller i en enkle klänning . Vill ju kunna prova kläder snabbt & smidigt ! Därför hatar jag att shoppa på vinter, för då är man så pass påklädd att man blir galen av att gå runt i omklädningsrum ! :/ Fast på sommaren så måste jag köpa skor det första jag gör .. för annars blir ens fötter så svullna pga värmen ! :S


Här är några skor från hm.se som jag har tänk att beställa väääldigt länge !! Plus att alla tre är på rea ! :) Kan det bli bättre?!
Dem blå skorna kostar:  198 ; -
Dem blommiga kostar: 79.50; -
Dem svarta kostar: 198; -

Så det är bara att gå in & shoppa loss ! :) Speciellt när dem typ har alla skor på rea ! man är ju i skohimelen ! ;p Nä, ska slänga mig i soffan nu ! Puss

Aswhipe !

Har precis legat i solen i över en timme ! Så nu är man svettig och varm ! Men man ska ju ej duscha efter man solat .. för då får man ju inte den där brännan man vill ha ! :)

(klicka så blir jag stor)

Inte det bästa kortet, men man ser lite att man börjar få färg i alla fall ! :) Så jag ska väll lägga mig där ute på ballkongen igen ! Så att man får det mästa av solen . För imorn kanske man ej hinner ligga där ute.

Mamma ringde mig för en stund sen . Hon & pappa kan ej komma ! :( Pappa har allt för mkt på jobbet, och han går på semester nästa vecka . Så han måste fixa ihop allt tills dess ! Stackarn .. men jag förstår ju ! Kan ju ej tvinga dem att komma när han har så jävla mkt att göra .
En idiot i ett annat bygge har satt han i skiten . Bygget har gått 1 miljon i back .. bara för dem har köppt in en massa grejer och byggjobbarna har bara latat sig . Och sedan fått pengar för något dem inte äns har gjort ! :/ Dåligt tycker jag ! Pappa fick tom jobba på midsommar, fick ta med sig sin jobbpärm & få saker å ting att gå ihop ! AAAAHH .. ibland blir man så jävla förbannad på folk som bara gör saker utat att tänka ! aswhipe ! 

Nä, nu ska jag tänka på gladare saker . För imorn fyller min älskling år ! Och då ska jag baka en gooood tårta till honom ! Vet ej om jag kommer baka botten själv eller om jag köper ! Fast jag vill nog ha en chokladbotten på tårtan, och det finns det ej att köpa ! (dååååligt) Men såg en god tårta som finns på bakpassion.blogg.se Den kanske man kan prova sig på ! Fast till den ska man ha två bottnar, men jag har bara en form ! hmm .. aja, får väll minska ingridienserna på glasyren bara ! :) äh, får se vad jag hittar på .

Nä, nu väntar ballkongen på mig !
Puss <3

rosa dator


jag har kollat länge på den här datorn ! Den är så himla fin . Finns på Telenor. Och kostar 349 kr i månaden . Men vet inte om det är värt det?! Vet ej hur mkt den kostar utan abonemang, för då kanske man kan skaffa en rauter (stavas) Men då kan man ju bara använda den här hemma & det känns ju lite onödigt ! :(
aja, får se vad jag känner senare i höst i stället . För då får jag mina skattepengar ! yeeeeej!


måste städa

Har precis vart ute med Haile . Kunde inte sova, så det var lika bra att gå ut vovven ! :) Fast det är så jobbigt nu när dem har klippt gräsmattorna, för han äter upp allt gräs som ligger löst ! & det är skitjobbigt .. tar såååå mkt längre tid att gå ut med honom !
aja, det är redan jätte varmt ute .. så det kommer nog bli en strålande dag ! Och det betyder en massa solning för min del ! :p Så att man får den där brännan man vill ha ! hehe !

ja, vad händer annars idag då? hmmm ... inte mkt ! Längta tills imorn då man får lön eller något . Men vi kanske ska iväg till ett bad med Haile . Det finns en liten mindre strand längre bort från den stora som man kan bada hundar . För det är kanske jobbigt att bada han mitt bland alla barnfamiljer, man vet ju hur dem kan vara ! :/
Ja, sen måste jag stäääääda ! Ser ju förskräckligt ut här hemma . Måste dammsuga, skura golven, plocka undan & dammtorka överallt ! Tror inte vi har dammsugit på öven en månad ! :S Inte bra ! Får göra det när Haile är på ballkongen .. annars blir han nog ganska rädd !

aja, se ya ! puss

New Moon

Har precis kommit in från en promenad med Haile ! Det var mkt trevligt . Det är fortfarande jätte varmt ute ! :) Det är nu man ska ut i en park, ta med god mat/dricka, en stoooor filt, ta med en massa folk & bara ha det mysigt !! Hoppas det är lika fint i helgen, då ska vi verkligen pick-nicka !
Lite synd att Haile är fortfarande så pass liten, för man vet ju ej om han orkar gå jätte långa promenader .. fast han har så jävla mkt energi .. så jag skulle tro att han orkar gå en mil om vi skulle göra det ! man vill ju inte alltid chansa ändå !

Och så har man fått skavsår på tån brevis lilltån ! :/ så skumt .. har haft skorna jäääätte länge & nu ska man få sår på fötterna . WIERD !


Jag bara längtar tills "New Moon" kommer på bio. Men man får tyvärr vänta ett helt halvår tills dess ! :( Men om man väntar på något gott ....
Jag bara älskade första filmen & alla böcer hon har skrivit ! Fick alla på jobbet att läsa dem & dem älskar dem lika mkt som jag ! Man kan inte släppa ifrån sig böckerna när man väl har börjat läsa dem ! :p




När jag läste boken så mådde jag riktigt dåligt, speciellt när hon låg i skogen .. när Edward lämnade henn !  jag grät nog en flod !! Hoppas att dem verkligen får ut dem känslorna, som man känner när man läser boken ! Annars kommer man nog bli ganska besviken, men första filmen var ju bra .. så varför skulle dem göra den andra sämre?! hmm ..

nä, nu ska jag umgås med min lilla vovve ! :)

Puss

massor av födelsedagar .

Hundjäveln började rulla sig i en död fågel :S Så jag fick gå in & duscha av honom. Han luckade dött lik ! SÅÅÅ ÄCKLIGT !! Jag måste nog också duscha, känns som att man själv lucktar liiite . Hoppas man inte får någon snuskig basill eller något ! :/ Då dör jag .. få skabb eller något liknande !
Äh, när jag hade duschat av honom så försvann lukten i alla fall .. så nu känns det inte lika farligt längre ! :)

Har legat länge i solen idag, man har fått lite färg i alla fall . Så imorn får man ligga lite till . Så känner man sig lite fräschare, än att vara så blek som man var tidigare ! :p Fast man önskar ju att man fick lättare färg på bena .. men det kan ta ett tag . Annars får man gå till solarieland ! Men det känns bara jobbigt .. och det kan vara sååå ofräscht ! :S Man vill ju inte veta hur många nakna människor som har legat där ! FY !! Men om man ska vara fin, så får man tåla pin .. eller hur man nu säger ! *haha* Sen så blir det bortkastade pengar för att få fejkbränna, men ibland kanske det är värt det?!!

Nu är det bara 2 dar kvar tills Andreas fyller år. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa . Kanske ska köpa en cd som han vill ha .. men det är ju inte sååå roligt att bara få en skiva. Men kanske lite kläder .. han behöver ju lite mer snygga t-tröjor, underkläder, skjorts (stavas?) Men får se vad man köper . Får ju pengar på samma dag som han fyller år, så det kommer bli stressigt som fan . Men kan gå ner på stan & köpa lite grejer till han samtidigt som jag ska köpa grejerna till tårtan .
Vi ska först ha fika på dan för hans kompisar & hans mamma. Sen på kvällen kommer min mamma, pappa & deras vovve . Då vill man ju baka tårta ! :) För det känns lite mer speciellt på något sätt . För dem träffar man ju aldrig .. så jag blev hur glad som hellst när dem sa att dem skulle komma när Andreas fyller år . Blir glad när dem bryr sig ..
Men måste köpa något till mamma också .. hon fyller år den 28:e .. men vi ska fira henne den 10:e juli, för hon & pappa ska fira sig tillsammans . Men jag vill ändå köpa något till henne, om vi inte överraskar henne på söndag ! hehe .. Det hade ju fan vart roligt ! :) Om man nu orkar det vill säga . Jag börjar ju jobba igen på måndag !
Usch, snacka om att tiden går fort, det har redan gått 1 ½ vecka av min semester . Men jag har ju 2 veckor till senare ! Så man ska väll vara glad för det ! :)

äh, nu börjar jag få ont i ryggen av att stta vid datorn ! :/

Puss


steka i solen .

Har precis setat i telefon med syster-yster Elina ! Det var trevligt det .. men på fredag så kommer dem hem till oss ! Ska bli såååå trevligt ! :) LÄNGTAR !! Blir ju så svårt att finna tid över för att träffas ofta, speciellt när hon & Jonas har fått barn .. och jag & min Andreas har skaffat hund ! Då kan man ju inte fara hur som helst, vart som helst ! men, men !

Har legat och gassat i solen en stund, men ska bara vänta tills det blir lite mer sol på ballkongen .. verkar ju aldrig hända ! :( Våran soffa jag solar i är lite för liten för att ligga på mage, vill ju sola ryggen . Men då kommer man få ett fint streck av armstödet på benet . Inte så atraktivt ! :S Man vill ju inte bara ha färg på framsidan av kroppen, även där bak . Annars kommer man ju se helt konstig ut ! :D

Nä, ska väll lägga mig och stkas lite till då !

Puss

bakpassion !

Jaha .. då var det midsommar igen ! Och har INGA planer alls ! :( typ ingen här i E-tuna har några planer . Typ alla är fattiga, nu när man inte får lönen inna .. en vecka efter ! *morr* Men man får ju göra situationen till den bästa ! :p
Har i alla fall vart vaken sedan sex, skulle tvätta klockan 7 .. så man var ute med Haile innan det ! :) Var ett tag sedan man gick upp så här tidigt .. eller nja, det var iof en vecka sedan ! hehe .. känns som en evighet dock! Det har redan gått en vecka sedan jag fick semester .. snacka om att denna vecka bara har flugit förbi ! :S

Men jag är i alla fall jätte glad att Elina´, Jonas & deras bäbis Theo kommer hit nästa fredag ! Adreas fyller år på torsdan, så dem kommer hit & firar lite ! Mamma & pappa kommer hit på hans födelsedag ! Så det ska bli kul hur deras hund går ihop med våran .. dem har ju aldrig träffats förr ! :) Men det kommer säkert gå så bra så ! :p

Har hittat den bästa bloggen någonsin !
bakpassion.blogg.se
Kan inte sluta gå in där. Hon har dem absolut bästa bakverken som finns ! Det bara vattnas i munnen när man läser den ! Så jag har skrivit ner en massa recept som jag bara vill testa ! Väldigt massifiga recept, men hon verkar ha tallang på att baka i alla fall . Verkar som att hon jobbar som konditor, eftersom man kan beställa från henne ! :)
Nä, nu ska jag ner i tvättstugan igen !
Puss

sprängande huvudvärk .

Har varit vaken nästan hela natten ! :| Hade en sprängande huvudvärk . Trodde att hela skallen skulle sprängas i bitar ! Men nu mår man lite bättre, men det mullrar fortfarande lite ! :( Men det blir nog bättre mot kvällen hoppas jag . Tur att man är ledig imorn också ! Då kan vila upp sig lite till .

Men jag var med Love på stan . Skulle köpa värktabletter och lite leksaker till snutt . Köppte även en leksak till Andreas farmors hund . Han blev så förtjust i snutts leksak när vi var där i helgen ! Så nu får han sin egen ! (: Sen köppte vi en macka var på "subway" . För att få i oss något . Ingen av oss orkade stå och laga mat ! Man blir ju lite nere pga detta väder ! :S

Men imorn ska vi till Andreas farmor . Uppfödaren vi köppte Haile ifårn ska vara där . Hon brukar komma å klippa hans farmors päls och klor . Så det kan vara kul att hon får träffa Haile också ! (: Se hur mkt han har växt sen sist vi var där och hämtade honom för lite över än månad sen ! Alltid kul att hålla kontakten på något sätt ! :p
nä, nu ska jag slänga mig i soffan & ta det lungt framför tv:n !!

Puss <3

studentdag .

Var precis ute med snutt ! Var fuuuullt med studenter ute i parken . I Eskilstuna tar dem alltid på en lördag .. lite konstigt dock ! hehe ! Så om bara någon eller några timmar kommer det vara fullt med tjo & skrik här nere på stan . Så jag & Andreas tänkte gå hem till hans farmor .. så han inte blir allt för rädd av allt odjud ! Fast dem har ju tur med vädret .. igår var det värsta skitvädret & idag sol ! Men det är ju dock inte såååå varmt som förra helgen, men ändå fint ! (:
Man fick lite tillbakablickar när man såg alla i parken, det är jiu ändå 5 år sedan man själv tog studenten . Man kände friheten att ej gå till skolan längre . Men idag så skulle det vara skönt att gå till skolan .. men samtidigt så hade man INGA pengar alls då ! :|

Nu är det bara en veckas jobb kvar & sen har man semester i två hela veckor ! Ska bli sååååå skönt . Sen har jag även semester v. 30 & 31 . Ville dela upp det lite ! (: Så jag hoppas verkligen att det blir fint väder då .. så man kan sola å få lite färg . Nu ser man ju hur blek ut som helst . Andreas har dock fått färg .. man är ett lakan om man gämnför sig med honom ! *morr*

Aja, ska väll slänga mig i soffan & ta det lungt innan Andreas kommer hem . Han är å köper frukost ! (:

Puss <3

en trevlig kväll med jobbet .

Jag måste fan börja skriva här mer ! Händer ju typ bara en gång i veckan ! Syrran bad mig att uppdatera mig mera . Men jag är ju såååå jävla trött nu på kvällarna, & på mornarna så orkar jag oftast inte sätta mig vid datorn . För jag går upp vid 6 å går ut med snutten ! Sen är det dax att åka till jobbet ! :( Så livet är inte sååå intressant nu .. förutom mina två karlar här hemma ! (:

I helgen som var så hade vi en hejdå-middag för en arbetskamrat . Hon ska jobba i norge i 4 månader . Så vi hade bokat bort på O´larys i gamla stan ! En av mina chefer har öppnat där . Jävligt god mat, men onyttigt som fan ! Och så jävla goda drinkar ! :p

här är lite bilder från kvällen .

(En liten bit av Hanna, sen Lisa W & Fia)


(Lisa Carlsson, Helen & Ida)


(Söta Sanna)


(Sen tog jag även kort på två goda drikar. Den sita var alkoholfri . Kände att jag ej ville dricka allt för mkt)

Det var en trevlig kväll med tjejerna på jobbet . Vi har iofs alltid kul när vi gör något tillsammans . Det är så skönt att vi har sådan bra stämmning på jobbet . Speciellt när det bara är tjejer som jobbar hos oss ! (:

nä, nu ska jag vara lite social med grabben !!
Puss <3

RSS 2.0